Eva Malmgren, Mäklare på East & West

Eva Malmgren Mäklare på East & West

Toppmäklare 2017
Eva Malmgren, Mäklare på East & West
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Eva?

Som fristående fastighetsmäklare och egen företagare lever jag helt på mina egna referenser. Det kan du se som en garanti på att jag kommer att göra mitt yttersta för att du som kund skall bli nöjd. Eftersom jag värderar kvalitet högre än kvantitet, så åtar jag mig inte heller fler uppdrag åt gången än att jag kan ge dig som kund den fulla uppmärksamhet som du har rätt till.

Mitt mål är att du skall bli maximalt nöjd med servicen och du skall få ut högsta möjliga pris för din bostad!

Här några omdömen från tidigare kunder:
"Mycket nöjd med Eva och hennes mäklarfirma. Allt från information, styling och hjälp med kontakt med banken har fungerat perfekt. Hon har varit mycket hjälpsam. Ett extra plus var att försäljningspriset blev väldigt bra. Kan verkligen rekommendera Eva/East & West Mäklarfirma.
/ Håkan W"

"Vi har anlitat Eva på Eastandwest 2 gånger, ett hus och en bostadsrätt. Som kund i båda fallen upplever vi henne trovärdig, ärlig, noggrann. Hon ger både kund och köpare ett bra och trevligt bemötande. Vi kan verkligen rekommendera henne. Lars&Marianne"

Vad skiljer Eva från andra mäklare?

East & West är en fristående och oberoende mäklarfirma, med det menas att företaget inte ägs av något försäkringsbolag eller bank. För dig som kund innebär det att du kan var trygg med att jag inte har några andra intressen att bevaka utöver att göra ett bra jobb som mäklare.

Jag tillhör inte heller någon rikstäckande franchisekedja liknande ”mäklarvaruhus”, med fasta arbetsmallar och flera olika kontaktpersoner inblandade, utan står för det nära och personliga samarbetet och framför allt flexibiliteten eftersom varje bostadsaffär är unik på sitt sätt.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Malmö är en spännande stad – här har jag bott och trivts i trettio år! Som fastighetsmäklare har jag förmedlat lägenheter och hus sedan år 2007, allt ifrån smått till stort, i olika prisklasser och olika lägen. Via rekommendationer har jag även fått säljuppdrag i Malmös omnejd som t ex Höllviken, Vellinge, Lund, Lomma och Svedala.

Hur marknadsför Eva sina bostadsförsäljningar?

De bostäder jag förmedlar presenteras nästan alltid på internet, om de inte säljs direkt via mitt kontaktnät. Annars är det på de stora marknadsplatserna som Hemnet och Hitta Hem som de exponeras med attraktiva bilder och informativa texter. Andra marknadsföringskanaler kan vara exempelvis direktreklam, tidningsannonsering eller spekulantregister.
Helhetsintrycket är också en viktig del av marknadsföringen, inte bara hur/var bostaden som är till salu presenteras och hur vi förberett den med styling inför försäljningen, utan även intrycket av mig som mäklare: tillgänglighet, tid, service, upplevelsen vid visningen och uppföljningskontakten. Allt har en betydelse.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-10-11.

EVA ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
Eva Malmgren har 12 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Eva till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Eva

EVA JOBBAR PÅ

Är du Eva Malmgren?
Logga in och redigera din presentation här.