Eva Brodén, Mäklare på ERA Gothia Fastighetsbyrå

Eva Brodén Mäklare på ERA

Eva Brodén, Mäklare på ERA Gothia Fastighetsbyrå
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Eva?

Som mäklare tycker jag om att vara delaktig i kundens hela process, från första tanke på att byta bostad och hela vägen till försäljning. Jag står för ett högt engagemang och en personlig relation, där jag alltid finns tillgänglig för både er som säljare och potentiella köpare.

Det som driver mig är att överträffa både mina säljare och köpares förväntningar och leverera en trygg tjänst med hög kvalitet. Varje affär är unik och kräver lyhördhet och anpassning efter kundens behov.

Vad skiljer Eva från andra mäklare?

Är både lyhörd, engagerad och lugn. Älskar att sälja och har 3-årig högskoleutbildning. Ger inte upp och ställer alltid upp! Noggrann för att undvika framtida problem. Bra på att återkoppla.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Gör alltid en ordentlig research om både objekt och närområdet. Har jobbat 12 år som fastighetsmäklare i Stor-Göteborg. De områden som jag har sålt mest i är på Hisingen, Östra Göteborg och Lerum. Bor i Lerum sedan 1992.

Hur marknadsför Eva sina bostadsförsäljningar?

Proffsfotografering med ytterst lite vidvinkel, matchning mot kundregister, ”förlappar” om försäljningen i närområdet, Hemnet (tillkommer en kostnad som Hemnet debiterar säljaren direkt), ERA Gothia Fastighetsbyrås hemsida, våra bobutikers skyltfönster i närområdet.
Oftast tidsbokade visningar söndag för/eftermiddag och måndag eller tisdag eftermiddag/kväll, ev fler visningar vid behov, Prospekt över bostaden som visningskunden får, givetvis får du ett exemplar som minne. Kontraktsskrivning, tillträde samt hjälp med deklaration och kapitalvinstberäkning ingår. Hör gärna av dej om du har några frågor eller funderingar.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-02-18.

Eva har ännu inte fått något omdöme

Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Eva till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Eva

EVA JOBBAR PÅ

Är du Eva Brodén?
Logga in och redigera din presentation här.