Erin Kiruk, Mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

Erin Kiruk Mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

Erin Kiruk, Mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Erin?

JAG KAN MÄKLERI 2012 fick jag min registrering och jag älskar mitt jobb, brinner för försäljning och med att hjälpa båda säljare och köpare till en mycket lyckad affär. Det har gjort att ca 80 % av mina kunder kontaktar mig via rekommendationer, vilket känns jättekul.

Vad skiljer Erin Kiruk från andra mäklare?

Efter bara två månader i Kunsholmen/Vasastan hade jag redan sålt inte bara en, utan två bostadsrätter till rekordpris. En bedrift jag själv tror beror mycket på passiv marknadsföring och rätt förhandling!

Efter 5 år på Fastighetsbyrån valde jag att gå vidare för att bli Franchisetagare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling.

Två historiska försäljningar gick till till rekordpris. Den ena på Tomtebogatan (46 kvm) för 7.000.000 kronor och den andra på Luntmakargatan (51 kvm) för 7.500.000 kronor.

– Jag har använt mig mycket av passiv marknadsföring tack vare vår tjänst Försprång. Där erbjuds du att försprångssälja din bostad till speciellt utvalda och köpsugna spekulanter, lite under radarn så att säga, innan du går ut på öppna marknaden. Jag tror också att det är viktigare än någonsin att höra av sig i tid och lyssna på mäklaren rörande saker man kan göra i tidigt skede för att påverka framtida försäljningen på bästa sätt. I denna marknad är det mitt absolut viktigaste tips för dig som går i säljtankar.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Vasastan är en del av Norrmalm och ligger mycket centralt med vacker arkitektur – stora delar av bebyggelsen här uppfördes mellan 1880 och 1925. Ta gärna en promenad längs Kungsholmens norra strand, så ser du undersköna Vasastan på andra sidan Karlbergsjön, med fina landmärken som St Eriksbron och Karlbergs slott. Kungsholmen och Essingeöarna var i stort sett obebyggda fram till 1700-talet, och var för mindre än hundra år sedan en lantlig idyll med små stugor och trädgårdar. Nu pulserar de av storstadsliv och bebyggelse, självklart med fina parker och grönområden i behåll. Vi känner dessa områden och har mycket kunskap i diverse föreningar, parker. Därför kan vi skräddarsy visningar och har potentiella köpare just här.

Hur marknadsför Erin sina bostadsförsäljningar?

Allt och överallt kan man säga. Vi satsar på en otrolig bred marknadsföring. Jag berättar mer under vårt möte.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-03-01.

ERIN SÄLJER
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Radhus
  • Villor
På följande platser
  • Stockholm
ERIN ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
Erin har ännu inte fått något omdöme

Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Erin till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Erin

ERIN JOBBAR PÅ

Är du Erin Kiruk?
Logga in och redigera din presentation här.