Erika Jansson, Mäklare på MOHV Umeå

Erika Jansson Mäklare på MOHV

Toppmäklare 2018
Erika Jansson, Mäklare på MOHV Umeå
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Erika?

Jag är en ambitiös och positiv mäklare som jobbar hårt för att både köpare och säljare ska vara nöjda och ha en bra upplevelse av att köpa eller sälja en bostad med mig. Jag lägger ner stort engagemang på mina affärer och är både tydlig, påläst och strukturerad. Mitt mål är alla kunder ska känna sig mer än nöjda med min insats och att ni vill rekommendera mig vidare.

Vad skiljer Erika från andra mäklare?

Mitt första år som mäklare blev jag utsedd till årets Roockie i kedjan och förra året 2019 blev jag nominerad till topp tio mäklare i MOHV. Det är jag mycket stolt över och är ett bevis på att mina strategier är ett vinnande koncept. Jag är målinriktad, lyhörd och tillgänglig under hela processen och värdesätter både mina köpare och säljare lika högt.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Bostadsmarknaden i Umeå sticker ut och följer inte alltid övriga Sverige. Umeå är en expansiv stad som ständigt växer med målsättning att 2050 ha 200 000 invånare, vilket bl a märks i många nya fina nyproduktionsprojekt. Efterfrågan på bostäder i Umeå är hög. Jag är uppvuxen i Umeå och kan stadens olika stadsdelar och kan berätta för nya köpare om vilka smultronställen som finns. Ring mig så kan jag berätta mer om marknadsläget idag och ta fram en vinnande strategi för din försäljning.

Hur marknadsför Erika sina bostadsförsäljningar?

Vi är ett modernt mäklarföretag med fokus på kundnytta genom flexibla lösningar där vi tar fokus i den digitala marknadsföringen. Val av digitala medier, postade utskick, tidningar - alla val är dina. En marknadsplan och ett arvode som passar just din bostadsförsäljning. Boka gärna in ett möte med mig så kan jag berätta mer om de marknadsföringskanaler vi använder oss av och vad som bäst lämpar sig för din bostad.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2020-02-25.

Erika Jansson har 12 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Erika till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Erika

ERIKA JOBBAR PÅ

Är du Erika Jansson?
Logga in och redigera din presentation här.