Erik Westberg, Mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

Erik Westberg Mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

Toppmäklare 2018
Erik Westberg, Mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Erik?

Jag är en del av Sveriges snabbast växande mäklarkedja med Sveriges mest nöjda kunder. Vi drivs av att förmedla trygga bostadsaffärer till bäst resultat. Vi är det självklara valet när du ska göra ditt livs affär. Välkommen!

Vad skiljer Erik från andra mäklare?

Jag gör alltid mitt yttersta för att du ska få bostaden såld snabbt, tryggt och till maximalt försäljningspris. Jag är alltid tillgänglig och flexibel, så har du några frågor eller funderingar är det bara att kontakta mig.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Dalarna har haft en stabil utveckling på bostadsmarknaden under flera år. Våra marknader är Borlänge, Säter och Gagnef, tre varierande och mycket spännande orter. Vi har lokal anknytning till alla marknader och känner väl till smultronställena och vi vet hur nära det är till alla skolor, caféer, promenadstråk, matbutiker och kommunikationer. Vi vet vilka köpare som är intresserade av olika bostäder och hur man bäst riktar sig till dem.

Hur marknadsför Erik sina bostadsförsäljningar?

Vi annonserar din bostad i flera olika kanaler där vi vet att rätt köpare för just din bostad letar. Vi har ett omfattande spekulantregister och kan våra kommuner i detalj, vi vet vad kunderna söker och hur vi ska marknadsföra din bostad för bäst resultat. Med kunskap och goda relationer ska vi vara bäst på det vi gör; att skapa trygga bostadsaffärer.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-03-14.

ERIK SÄLJER
ERIK ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
Erik Westberg har 8 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Erik till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Erik

ERIK JOBBAR PÅ

Är du Erik Westberg?
Logga in och redigera din presentation här.