Erik Sandh, Mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Haninge

Erik Sandh Mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

Erik Sandh, Mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Haninge
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Erik?

Jag har arbetat som fastighetsmäklare sedan början av 2010 och har hittat helt rätt. Mitt tillvägagångssätt känns igen genom noggrannhet och stabilitet där jag vill att du som kund ska känna dig trygg med att jag sköter alla bitar av försäljningen, har allt under kontroll och inte lämnar något åt slumpen. De potentiella köpare för din bostad som jag kommer i kontakt med får ett seriöst och stabilt intryck av mig då jag alltid är påläst, trevlig och lyhörd.

Vad skiljer Erik från andra mäklare?

Jag har alltid legat i topp både gällande försäljning och kundnöjdhet där jag arbetat. Tack vare detta har jag en väldigt stor del återkommande kunder. Det är det bästa betyget man kan ha som mäklare.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Efter 10 år i branschen har jag mycket god förståelse för marknaden och hur man i olika typer av marknader behöver anpassa försäljningsupplägg och strategi för att få det absolut bästa resultatet.

Hur marknadsför Erik sina bostadsförsäljningar?

Såklart marknadsförs din bostad på alla de stora bostadssidorna. Det är ingen större skillnad mellan olika mäklare när det kommer till den biten. Däremot kan man med väl genomtänkt strategi, analys av statistisk från de olika bostadssidorna och erfarenhet välja rätt tidpunkt för bästa exponering och slutpris.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-10-14.

ERIK ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
ERIKS PROSPEKT
Erik Sandh har 8 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Erik till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Erik

ERIK JOBBAR PÅ

Är du Erik Sandh?
Logga in och redigera din presentation här.