Erik Hedlund, Mäklare på Notar Uppsala

Erik Hedlund Mäklare på Notar

Erik Hedlund, Mäklare på Notar Uppsala
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Erik?

En trygg affär ger ett bra resultat. Med mig så är ni i trygga händer från första kontakten, tills att vi har sålt er bostad.

Vad skiljer Erik från andra mäklare?

I mitt arbete vill jag att både köpare och säljare ska få tydlig information vid rätt tillfälle för att skapa den trygghet som krävs för att kunna genomföra riktigt bra affär för alla inblandade. Jag jobbar alltid med inställningen att både köpare och säljare ska vilja rekommendera mig till alla dem känner. Detta har lett till att jag är en av de mest rekommenderade mäklarna i Uppsala.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Som född och uppvuxen i Uppsala så känner jag staden utan och innan. Efter 11 år i branschen känner jag ett starkare driv än någonsin i viljan att ge allt för mina kunder.

Hur marknadsför Erik sina bostadsförsäljningar?

Genom alla kanaler som är möjliga! Vi jobbar även väldigt mycket med filmer för att skapa en bättre känsla för bostaden redan innan kunderna har vart där!

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-10-01.

Erik Hedlund har 1 omdöme

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Erik till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Erik

ERIK JOBBAR PÅ

Är du Erik Hedlund?
Logga in och redigera din presentation här.