Emmy Kröhnert, Mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Västra Centrum

Emmy Kröhnert Mäklare på Svensk Fastighetsförmedling

Toppmäklare 2018
Emmy Kröhnert, Mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Västra Centrum
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Emmy?

Jag har jobbat som mäklare sedan 2008 och driver nu butiken i Göteborg Västra Centrum tillsammans med min kompanjon. Ett genuint intresse för människor och affärer samt en utpräglad fingertoppskänsla ä egenskaper som gör mig till en framgångsrik fastighetsmäklare. En bostadsaffär kan ibland innebära snabba beslut och tvära kast. Då är jag övertygad om att de allra flesta värdesätter en ärlig, flexibel och tydlig mäklare som aldrig tvekar på att göra det lilla extra. Jag är stolt över mina nöjda kunder samt att få jobba under Svensk Fastighetsförmedlings starka varumärke. Välkommen att kontakta mig!

Vad skiljer Emmy Kröhnert från andra mäklare?

Den viktigaste framgångsfaktorn för mig är framgångstro följt av målfokusering samt energi och entusiasm. Det är några av de faktorer som gör mig till en duktig mäklare. Jag sätter tydliga och konkreta mål och jobbar mål och jobbar stenhårt för att nå dem. Samtidigt vet jag att det är viktigt att vara lyhörd och lyssna in varje kunds behov. Jag tror på mig själv och har väldigt optimistiska förväntningar på att lyckas sälja just ditt hem till högsta möjliga pris. Dessutom trivs jag med att jobba på ett kontor där endast kvinnor arbetar!

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Vi säljer bostäder i Kungsladugård, Majorna, Masthugget, Sandarna, Änggården och delar av Linné. De är alla områden med karaktär och en härlig blandning mellan sekelskifte och 70-tal, bostäder och bostadsrätter, barnfamiljer och pensionärer. Majorna och Kungsladugård är en lugn oas med utpräglad småstadskänsla. Medan Linnégatan och Långgatorna präglas av puls och stämning och huserar några av stadens absolut bästa restauranger. Slottsskogen finns alltid på bekvämt gångavstånd och erbjuder en härlig plats för återhämtning och rekreation. Välkommen att trivas!

Hur marknadsför Emmy sina bostadsförsäljningar?

Vi vet hur viktig marknadsföringen är av varje objekt. Varje visningsbroschyr lägger vi ned stor vikt vid och det är därför vi samarbetar med en duktig stylistfirma. Stylisterna gör mästerverk så att just ditt hems fördelar står i rampljuset. Självklart är det proffsfotografer som sedan förevigar ert hem.

Utöver exponering på vår hemsida: https://www.svenskfast.se/hitta-maklare/goteborg-vastra-centrum så marknadsför vi på Hemnet och på de sociala medier som vi är aktiva på. Dessutom matchas varje objekt mot Svensk Fastighetsförmedlings stora spekulantregister. Självklart så sker allt i samråd med säljaren.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2018-11-01.

EMMY SÄLJER
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Radhus
  • Villor
På följande platser
  • Göteborg
EMMY ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
Emmy Kröhnert har 8 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Emmy till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Emmy

EMMY JOBBAR PÅ

Är du Emmy Kröhnert?
Logga in och redigera din presentation här.