Emmy Blinke, Mäklare på Brokr Fastighetsmäklare

Emmy Blinke Mäklare på Brokr Fastighetsmäklare

Toppmäklare 2018
Emmy Blinke, Mäklare på Brokr Fastighetsmäklare
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Emmy?

För mig är det otroligt viktigt att du som säljare ska bli nöjd. Att vara ärligt och transparent mot dig leder till förtroende vilket är en grundförutsättning när du lämnar din största affär i händerna på någon.

Vad skiljer Emmy från andra mäklare?

Jag lovar dig all tid och engagemang som behövs för en trygg och smidig process. Så skapar vi förutsättningar för det högsta slutpriset. Min fördel är att jag hjälper kunder oavsett vart de bor och mitt mål är att få hjälpa dig genom alla dina framtida affärer. Alla kunder som besöker din visning är potentiella framtida kunder för mig, oavsett vart de bor. Jag begränsar mig inte inom ett område. För mig alla alla kunder lika viktiga!

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Jag ser inga områdesgränser inom bostadsförsäljning. Min fördel är att jag hjälper kunder oavsett vart de bor! Det är väldigt roligt att få se olika områden och slå rekord i en stadsdel jag aldrig tidigare sålt i. Vi tänker nytt och sticker ut i ditt område!

Hur marknadsför Emmy sina bostadsförsäljningar?

Presentationen är en av de viktigaste delarna i processen. Oavsett vad du säljer så påverkar presentationen av varan köparens upplevelse. Jag arbetar med ett stylingteam och fotograf i toppklass! När alla bitar blir rätt så kommer din annons locka köpare. Vi annonserar på Hemnet, i våra skyltfönster intill Mariatorget och målgruppsanpassad annonsering på Facebook och Instagram. Spekulantregister i hela Stockholm gör att vi når och flyttar kunder mellan områden som de lokala mäklarna har svårare att nå.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-10-16.

EMMY SÄLJER
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Radhus
  • Villor
På följande platser
EMMY ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
Emmy Blinke har 5 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Emmy till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Emmy

EMMY JOBBAR PÅ

Är du Emmy Blinke?
Logga in och redigera din presentation här.