Emma Thelin, Mäklare på BOSTHLM

Emma Thelin Mäklare på BOSTHLM

Emma Thelin, Mäklare på BOSTHLM
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Emma?

Emma Thelin har minst sagt yrket i blodet då hon är tredje generationens fastighetsmäklare. Hon har sedan barnsben fått ta del av yrket, träffat kunder och jobbat i branschen. Det har gjort att hon har en tydlig bild om hur hon vill upplevas och vilken servicenivå hon vet krävs för att både köpare och säljare ska lämna kontraktsbordet med ett leende. Emma är social, trygg, målmedveten och driven. Det förtroende som vilar hos henne i varje bostadsaffär är något hon bär med stolthet och något hon aldrig sviker. Här får ni en mäklare med fokus på det bästa resultatet både i slutpriset och kundnöjdhet.
Emma bor i expansiva Norra Djurgårdsstaden men är född och uppvuxen i Nyköping.

SkandiaMäklarna Nacka är marknadsledande i:
-Finntorp
-Alphyddan
-Ekudden
-Kvarnholmen
-Tollare

Vad skiljer Emma från andra mäklare?

Mitt engagemang och driv.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Nacka är en fantastisk kommun med närhet till både stadspuls, hav och natur. Kommunen genomgår en stor utveckling där nya områden skapas, många bostäder byggs och kommunikationerna ökar med bland annat tunnelbana som är planerad till 2025. Nacka är minst sagt en framtidskommun!

Hur marknadsför Emma sina bostadsförsäljningar?

Vi har en genomtänkt och kraftfull marknadsföring som vi anpassar efter varje objekt. Stort fokus ligger på digital marknadsföring med mer traditionella metoder som komplement. Vi tror på att exceptionell service och tid för varje försäljning är avgörande för bostadens slutpris. Tillsammans gör vi upp en plan skräddarsydd efter er situation och bostad.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-11-18.

EMMA SÄLJER

Objekttyper

  • Bostadsrätter
  • Fritidshus
  • Radhus
  • Tomter
  • Villor

På följande platser

EMMA ERBJUDER

Följande arvodestyper

  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)

Emma Thelin har 2 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Emma till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Emma

EMMA JOBBAR PÅ

Är du Emma Thelin?
Logga in och redigera din presentation här.