Emma Selenius, Mäklare på 3etage Fastighetsmäklare

Emma Selenius Mäklare på 3etage Fastighetsmäklare

Toppmäklare 2018
Emma Selenius, Mäklare på 3etage Fastighetsmäklare
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Emma?

Jag vill att du som säljare ska bli 110% nöjd och jag strävar hela tiden efter att hitta köpare som ser värdet i just Din bostad - för att vi ska nå det absolut högsta möjliga slutpris!

Vad skiljer Emma från andra mäklare?

Jag blev utsedd till årets mäklare 2018 - mitt första helår som mäklare. Min ambition är att inte bara få din bostad såld men också överträffa mig själv och mina egna försäljningsrekord.
Varför försäljning är unik och varje bostad har olika målgrupper/behov. Jag jobbar väldigt hårt och lovar att göra allt jag kan för att du ska känna att affären blir framgångsrik och smidig på alla sätt. Jag är alltid tillgänglig per telefon, sms och mejl, så har du några som helst frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta mig:
Emma Selenius
emma@3etage.se
0735 179332

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Efter att jobbat som fastighetsmäklare i Helsingborg i ett bra tag nu så känner jag väl till Helsingborg med omnejd. Jag vet hur nära det är till alla skolor, cafeér, restauranger, promenadstråk, gym, buss, matbutiker etc! Jag vet vilka köpare som är intresserade av olika bostäder och hur vi bäst ska rikta in oss till dom.
Bostadspriserna i Helsingborg har det senaste åren stigit - definitivt. Vi ser en ökad efterfråga sen räntorna gick upp med 0,25%. Faktum är att många trodde att det skulle bli en betydligt högre ränteökning så detta lugnande många!

Hur marknadsför Emma sina bostadsförsäljningar?

Allt och överallt kan man säga - dock fokuserar vi på digital marknadsföring! Själva bostadsannonsen läggs upp på vår hemsida; www.3etage.se, hemnet, hittahem m.fl. VI sprider även content på instagram och facebook. Utöver denna exponering matchar jag vårt spekulantregister där köpare som varit på visning på liknande objekt kontaktas om just din bostad. Bostadsbilderna tas av vår heltidsanställda fotograf - Derek Harris, som jobbat med oss i ca 3,5 år.
Kontakta gärna mig om ni har några specifika önskemål kring just marknadsföring.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-03-05.

EMMA SÄLJER

Objekttyper

  • Bostadsrätter
  • Fritidshus
  • Radhus
  • Tomter
  • Villor

EMMA ERBJUDER

Följande arvodestyper

  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)

Emma Selenius har 7 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Emma till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Emma

EMMA JOBBAR PÅ

Är du Emma Selenius?
Logga in och redigera din presentation här.