Emma Ramberg, Mäklare på Våningen & Villan Stockholm

Emma Ramberg Mäklare på Våningen & Villan

Emma Ramberg, Mäklare på Våningen & Villan Stockholm
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Emma?

Jag är en kvalitetsmedveten perfektionist som älskar att leverera över förväntan. Jag har jobbat med mäkleri och ledarskap i 16 år och brinner för försäljning, fastigheter och långa kundrelationer. Väljer du mig får du en mäklare som alltid är tillgänglig, har en enorm drivkraft och ett aldrig sinande engagemang.

Vad skiljer Emma från andra mäklare?

Min omfattande erfarenhet, kunskap och kompetens har format mig till en mäklare utöver det vanliga. Jag arbetar dedikerat och noggrant och lämnar aldrig något åt slumpen. Jag sätter alltid mina kunder och uppdragsgivare i första rum då jag vet att det är den avgörande skillnaden i hur processen upplevs, vilket i sin tur är avgörande för slutresultatet. Nöjda kunder återvänder och återkommande kunder är det bästa som finns!

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Efter många år som registrerad mäklare i två av Sveriges största städer har jag erfarenhet av marknader i både upp- och nedgång. Det gäller att lägga upp en strategi som är anpassad efter rådande marknadsläge och som fungerar för just din bostad. Om du är nyfiken på att veta mer om vad som är rätt för just din bostad så hör av dig, jag finns bara ett samtal bort!

Hur marknadsför Emma sina bostadsförsäljningar?

Med hjälp av vårt unika koncept skräddarsyr vi din bostadsaffär enligt dina önskemål. I vår tjänst ingår alltid två mervärden utöver det traditionella innehållet. Du kan t.ex. välja homestyling som tar fram det unika i din bostad eller visa upp din bostad på ett nytt sätt med hjälp av kvällsbilder. Vill du att vi tar hand om flyttstädningen? Inga problem. Med hjälp av vårt paket Digital Deluxe exponerar du din bostad maximalt. Vi gör allt för att din bostad skall bli såld till bästa tänkbara pris samtidigt som säljprocessen ska vara så enkel och bekymmersfri som möjligt. Du väljer - vi säljer!
Kostnadsfri värdering är en självklarhet.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-03-11.

EMMA SÄLJER
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Fritidshus
  • Radhus
  • Tomter
  • Villor
På följande platser
EMMA ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
Emma har ännu inte fått något omdöme

Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Emma till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Emma

EMMA JOBBAR PÅ

Är du Emma Ramberg?
Logga in och redigera din presentation här.