Emma Nordin, Mäklare på Hoome Mäkleri

Emma Nordin Mäklare på Hoome Mäkleri

Toppmäklare 2018
Emma Nordin, Mäklare på Hoome Mäkleri
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Emma?

En bostadsaffär är för många en av de största affärer vi gör i livet. Jag förstår vikten av att jag som mäklare är kunnig, noggrann och engagerad i din affär och jag strävar alltid efter att du som säljare ska känna dig delaktig och trygg genom i hela processen.

Vad skiljer Emma från andra mäklare?

Jag går in på mitt 7:e år som mäklare och har från dag ett brunnit för att överträffa mina kunders förväntningar. Jag tycker att mitt arbete som fastighetsmäklare är riktigt roligt och jag jobbar hårt för att skräddarsy ett upplägg som passar just er situation och försäljning.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Jag har under hela min karriär jobbat i Sundsvalls och Timrå kommun och det jag framför allt gillar är variationen av olika bostäder och områden. Det spelar ingen roll om du idag sitter på en bostadsrätt, villa eller fritidshus; jag har bred erfarenhet av alla olika typer.

Hur marknadsför Emma sina bostadsförsäljningar?

I dagens digitala samhälle är det viktigt att både förstå tekniken men framför allt människors beteenden. Därför lägger jag och Hoome stor vikt vid de digitala strategierna kring försäljningen av ditt hem. Undersökningar visar att en stor del av bostadsmarknaden är villig att flytta om rätt bostad dyker upp, men marknaden letar inte alltid aktivt efter nya bostäder på Hemnet. Här kan jag hjälpa dig att öka sannolikheten att hitta den oväntade köparen av ditt hem.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-10-09.

EMMA SÄLJER
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Fritidshus
  • Radhus
  • Tomter
  • Villor
EMMA ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
Emma Nordin har 6 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Emma till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Emma

EMMA JOBBAR PÅ

Är du Emma Nordin?
Logga in och redigera din presentation här.