Emma Ekholm, Mäklare på SkandiaMäklarna Tyresö & Älta

Emma Ekholm Mäklare på SkandiaMäklarna

Emma Ekholm, Mäklare på SkandiaMäklarna Tyresö & Älta
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Emma?

Jag är målmedveten och siktar alltid på att slutresultatet ska bli så bra som möjligt och att det samtidigt ska kännas tryggt under processen. Mitt framgångsrika sätt att arbeta med försäljning av bostäder har lett till många rekommendationer samt återkommande kunder.

Vad skiljer Emma Ekholm från andra mäklare?

Tillgänglighet, engagemang, mycket energi samt viljan att prestera på topp är det som ligger till grund i mina försäljningar. Jag brinner verkligen för yrket då det är ett arbete med och för människor. Kundkontakten är bland det bästa jag vet vilket märks på kundmöten, visningar och i alla telefonsamtal med mina kunder. Jag lägger ner mycket tid och enorm glädje i varje försäljning vilket tillsammans med de verktyg SkandiaMäklarna har ger de absolut bästa förutsättningarna för en trygg och bra bostadsaffär.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Jag är uppvuxen i Tyresö och det är en fröjd att vara verksam och arbeta här. Jag har bott här i hela mitt liv, med undantag för studier, och bor fortfarande kvar. Jag har stort kontaktnät, god lokalkännedom och jag kan branschen efter att ha varit verksam mäklare i Tyresö sedan 2017.

Hur marknadsför Emma sina bostadsförsäljningar?

När det kommer till marknadsföring ska man tänka och jobba så brett det bara går. Bilderna jätteviktiga och därför erbjuder jag stylingkonsultation av proffs som en del i min offert.
Bostaden exponeras på alla de marknadskanaler som erbjuds inkl sociala medier med målinriktad spridning. Det tillsammans med de kontakter jag och mina kollegor har. Som marknadsledande mäklarbyrå träffar vi flest köpare och kan direktmarknadsföra objekten till dem i snabbt skede!

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2020-03-27.

EMMA SÄLJER
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Fritidshus
  • Radhus
  • Tomter
  • Villor
På följande platser
  • Tyresö
EMMA ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
EMMAS PROSPEKT
Emma Ekholm har 2 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Emma till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Emma

EMMA JOBBAR PÅ

Är du Emma Ekholm?
Logga in och redigera din presentation här.