Emir Kadric, Mäklare på Mäklarhuset Helsingborg

Emir Kadric Mäklare på Mäklarhuset

Emir Kadric, Mäklare på Mäklarhuset Helsingborg
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Emir?

Jag är en mycket målmedveten mäklare som drivs av att göra allt för mina kunder samt att överträffa deras förväntningar. Är konstant tillgänglig med en drivkraft utöver det vanliga! Detta för att göra dig så pass nöjd att du rekommenderar mig till alla dina vänner och bekanta, vilket jag idag mestadels jobbar ifrån.

Vad skiljer Emir från andra mäklare?

Mina köpare och säljare beskriver mig som väldigt trevlig, driven, engagerad och påläst med koll på läget. Mitt koncept är helt unikt, jag gör alltid vad som krävs för att överträffa kundernas förväntningar och vi erbjuder bland den bredaste marknadsföringen i branschen. Vi satsar på absolut hösta kvalité rakt av igenom hela vår tjänst, bl.a. allt från att våra prospekt som trycks på tryckeri, vi använder oss av marknadens bästa bostadsfotograf, har bred kunskap, ger dig både sälj- och visningsgaranti. Vår hemsida är också väldigt stilren och enkel där det är lätt att överskåda alla våra bostäder samt hitta den information du önskar i annonserna. Titta gärna in på www.mäklarhuset.se/helsingborg för att se mer. Helt enkelt en komplett mäklartjänst helt utan extrakostnader.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Jag är född och uppvuxen i Västerås och har därför mycket god lokalkännedom om staden med omnejd. Jag känner till alla områden i staden och vilka fördelar de har, men har också bra koll på andra orter i Skåne. Det gör att jag alltid känner mig redo oavsett vart jag är på väg!

Hur marknadsför Emir sina bostadsförsäljningar?

Vi på Mäklarhuset erbjuder en marknadsföring i särklass. Vi marknadsför självklart på de vanliga bostadssajterna så som Mäklarhuset.se, Hemnet m.m. Men förutom detta så har vi tjänsterna SMART DIGITAL och SMART SOCIAL. (Läs mer om dessa på www.maklarhuset.se). Dessa marknadsföringstjänster gör att våra objekt syns otroligt väl vilket leder till att vi får fler spekulanter och högre slutpriser.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2020-01-16.

EMIR SÄLJER
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Fritidshus
  • Radhus
  • Tomter
  • Villor
På följande platser
EMIR ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
Emir Kadric har 1 omdöme

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Emir till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Emir

EMIR JOBBAR PÅ

Är du Emir Kadric?
Logga in och redigera din presentation här.