Emilia Franzon, Mäklare på Erik Olsson Mölndal

Emilia Franzon Mäklare på Erik Olsson

Emilia Franzon, Mäklare på Erik Olsson Mölndal
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Emilia?

Jag ger allt och lite därtill.

Vad skiljer Emilia från andra mäklare?

Jag följer både säljare och köpare genom hela processen. Från första letandet till tillträde. Att båda parter känner att de får den stöttning, rådgivning och information de behöver genom alla steg. En bostadsaffär är bland det största man gör i livet, för både köpare och säljare, och det är viktigt att man känner sig trygg genom hela affären. En tydlig och transparent kommunikation är nyckeln till ett gott samarbete.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Jag är själv född och uppvuxen i Mölndals kommun och är bosatt i Mölndal idag. Jag har stenkoll på bostadsmarknaden här och vad som är på gång i kommunen.

Hur marknadsför Emilia sina bostadsförsäljningar?

Förutom de självklara marknadsföringskanalerna som olika bostadssidor, kundregister, sökmotorer och sociala medier så är givetvis ens personliga kontaktnät en viktig del. Vi på Erik Olsson arbetar med fokusområden där vi fokuserar starkt på att lära känna våra spekulanter och redan där skapa en personligare relation med de som söker aktivt. Vi har även ett stort gemensamt kontor i Göteborg där vi givetvis också hjälper varandra och tipsar om spekulanter som söker bostäder och matchar spekulanter från visningar i liknande områden. Detta berättar jag gärna mer om på ett möte.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-11-05.

EMILIA SÄLJER
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Fritidshus
  • Radhus
  • Tomter
  • Villor
På följande platser
EMILIA ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
EMILIAS PROSPEKT
Emilia Franzon har 2 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Emilia till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Emilia

EMILIA JOBBAR PÅ

Är du Emilia Franzon?
Logga in och redigera din presentation här.