Emil Siönäs, Mäklare på Notar Kungsholmen, Fredhäll, Kristineberg & Essingeöarna

Emil Siönäs Mäklare på Notar

Jämför mäklare inför din bostadsförsäljning
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Emil?

Kul att du går i säljtankar, då har du kommit precis rätt!

Den största affären man gör i livet är ofta bostadsaffären, då vill man att det ska vara en smärtfri och smidig resa med bästa möjliga utfall. För att uppnå detta krävs det en hängiven fastighetsmäklare som brinner för sitt yrke som kan hjälpa till att ro affären i hamn. Därför finns jag här för just dig!

När du anlitar mig får du en obotlig vinnarskalle som aldrig kommer sluta kämpa för just din bostad och alltid strävar efter att slå nya prisrekord. Med ett brinnande intresse för människor, affärer och att bygga långa relationer kommer vi tillsammans skapa en lyckad affär.

Med en bakgrund kombinerat av idrott och sälj har jag det som krävs för att göra det där lilla extra. Jag ser varje enskild individ i affären och skräddarsyr alltid en lösning som passar just dig och ditt boende. Detta tillsammans med ett driv utan dess like och ständigt tillgänglig kommer jag att skapa de bästa förutsättningarna för dig och din bostad. Vi på Notar strävar alltid efter det bästa för kunden och arbetar därför inte med områdesbegränsningar, detta gör att vi alltid finns tillgängliga för våra kunder, oavsett vart du bor eller flyttar kan vi hjälpa dig.

Anlitar du mig kan jag garantera dig en trygg försäljning av högsta kvalitet, ständigt tillgänglig samt service i världsklass. Tveka inte på att höra av dig om du har frågor, funderingar, vill ha en kostnadsfri värdering eller vill prata om hur vi kan skapa de bästa förutsättningarna för just din bostad!

Emil Siönäs
0708-67 70 34
emil.sionas@notar.se

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-12-19.

EMIL SÄLJER
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Fritidshus
  • Radhus
  • Tomter
  • Villor
På följande platser
EMIL ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
Emil har ännu inte fått något omdöme

Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Emil till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Emil

EMIL JOBBAR PÅ

Är du Emil Siönäs?
Logga in och redigera din presentation här.