Emil Romell, Mäklare på Erik Olsson Göteborg Innerstaden

Emil Romell Mäklare på Erik Olsson

Emil Romell, Mäklare på Erik Olsson Göteborg Innerstaden
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Emil?

Din bostadsaffär är troligen den största affären du kommer att göra i livet. Med 10 års erfarenhet inom försäljning och service står jag för ett personligt engagemang och ett driv i varje enskild bostadsaffär.

Vad skiljer Emil från andra mäklare?

Jag gör alltid mitt yttersta och är påläst och tillgänglig för att genomföra en bostadsaffär där både säljare och köpare är nöjda i slutändan. Den bästa marknadsföringen är nöjda kunder och du som kund skall alltid känna dig väl omhändertagen och trygg genom hela processen.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Björkekärr är stadsdelen i östra Göteborg som erbjuder det mesta.. Härlandas grönområden gör Björkekärr till en attraktiv stadsdel för dig som gillar söndagspromenader eller löprundor. Med matbutiker, förskola och utmärkta busskommunikationer som tar dig till stan på 10 minuter så passar området för studenter, barnfamiljer såväl som det äldre paret.

Hur marknadsför Emil sina bostadsförsäljningar?

Marknadsföringen är allt, syns man inte så finns man inte. Därför skyltar jag alla mina försäljningar med mitt ansikte, namn och telefonnummer direkt till mig på. Din bostad syns också i sociala medier med digital marknadsföring för att träffa den specifika målgruppen som söker aktivt nu. Jag matchar din bostad i vårt kundregister med liknande försäljningar. Det kan tyckas onödigt och i många fall vara ett irritationsmoment med all post som dimper ner i brevlådan. Faktum är att jag skickar enbart adresserad reklam och i de fallen där de potentiella köparna inte aktivt letar på Hemnet träffar jag dem i brevlådan. Vi har konstaterat att 70% flyttar inom samma område och tillhör ofta en passiv kundgrupp. För att nå maximalt betalt vid försäljningen måste man vända sig till dessa potentiella köpare också. För att marknadsföra din bostad och inte mäklaren skickar jag då ”välkommen på visning” istället för ”nu har vi sålt i ditt område”.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2020-02-10.

EMIL ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
Emil har ännu inte fått något omdöme

Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Emil till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Emil

EMIL JOBBAR PÅ

Är du Emil Romell?
Logga in och redigera din presentation här.