Emil Nedler, Mäklare på BOSTHLM

Emil Nedler Mäklare på BOSTHLM

Emil Nedler, Mäklare på BOSTHLM
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Emil?

Jag drivs av att göra dig som kund nöjd. Att överträffa förväntningarna varje kund har är en stående punkt på listan när det kommer till försäljning. Jag är lyhörd och lyssnar till dina behov – och förstår att varje lägenhet och försäljning är unik.

Vad skiljer Emil från andra mäklare?

Att lägga ner mer tid och fokus på din försäljning. Att inte ha för många affärer igång samtidigt och kunna lägga ner 100% av tiden för att du ska nå det bästa möjliga priset, att ha tiden att ringa den där sista kunden på listan.

Jag har jobbat som mäklare i snart 7 år, vilket är väldigt få som orkat. Så jag har full koll på hur branschen fungerar och vad som fungerar bäst när marknaden går bra och hur man lyckas när marknaden är lite mer svårjobbad. Det gäller att ha en färdig plan innan man börjar, en klar taktik med hur vi ska göra om det går åt det ena eller det andra hållet.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Jag har jobbat i söderort en större del av min karriär men jobbar nu över hela Stockholm. Är uppvuxen i Stockholm så jag har väldigt bra koll på alla områden.

Hur marknadsför Emil sina bostadsförsäljningar?

Vi satsar väldigt mycket på en digital modern marknadsföring. Vi annonserar bl.a. på Facebook vilket är väldigt få som gör eftersom det kostar mer pengar. Men vi är beredda att investera i din bostadsannons för att nå det bästa resultatet och är inte rädda för att ge det ett försök.
https://www.bosthlm.se/marknadsforing

Vår presentation skiljer sig ganska mycket mot våra konkurrenter då vi har en handfull fotografer som har unika egenskaper som vi väljer ut beroende på vad det är för typ av lägenhet och styling du har.
https://www.bosthlm.se/foto

Efter det beställer vi prospekten från ett tryckeri så att det känns mer seriöst för köparna på visningen.

Titta gärna här för att se lite av mina tidigare försäljningar och hur vi presenterat dessa: https://www.bosthlm.se/vara-maklare/emil-nedler

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-02-07.

EMIL SÄLJER
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Radhus
  • Tomter
  • Villor
På följande platser
EMIL ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
Emil Nedler har 5 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Emil till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Emil

EMIL JOBBAR PÅ

Är du Emil Nedler?
Logga in och redigera din presentation här.