Emil Möller, Mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Partille & Göteborg Östra

Emil Möller Mäklare på Svensk Fastighetsförmedling

Emil Möller, Mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Partille & Göteborg Östra
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Emil?

MItt mål är att du som säljare ska känna dig 100% nöjd med ditt val att anlita mig som mäklare. Jag går in i varje förmedling med högt engagemang och intresse för just din bostad, vilket i slutändan ska generera ett högt slutpris för dig som säljare!

Vad skiljer Emil från andra mäklare?

Min ambition är att alltid överträffa mig själv och slå försäljningsrekord. Jag har ett konstant driv framåt och mot utveckling samt nytänkande både för mig själv som mäklare och i presentation och förmedling av din bostad. För mig är det viktigt att du som säljare kan känna dig trygg och nöjd med valet av mig som din mäklare.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Jag är aktiv i Mölndals kommun samt Kungsbacka kommun. Då jag är uppvuxen i Kungsbacka och numera boende i Mölndal har jag en lokal kännedom om områdena och känner till de där små guldkornen som kan vara avgörande för en spekulant.

Hur marknadsför Emil sina bostadsförsäljningar?

Vi på Mäklarhuset marknadsför din bostad där den syns bäst och där den når flest spekulanter - PÅ NÄTET. Vi finns på många kanaler och har ett unikt marknadsföringspaket genom Smart Digital där marknadsföringen helt enkelt söker upp rätt kundgrupp för din bostad.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-11-12.

EMIL SÄLJER
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Fritidshus
  • Radhus
  • Tomter
  • Villor
EMIL ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
Emil Möller har 1 omdöme

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Emil till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Emil

EMIL JOBBAR PÅ

Är du Emil Möller?
Logga in och redigera din presentation här.