Emil Hagström, Mäklare på Erik Olsson Hammarby Sjöstad

Emil Hagström Mäklare på Erik Olsson

Emil Hagström, Mäklare på Erik Olsson Hammarby Sjöstad
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Emil?

Med mig som din fastighetsmäklare kommer du inte bara känna dig trygg och välinformerad genom hela processen, utan också gå ut ur processen med maximal vinst från din bostadsförsäljning. För elfte året i rad sålde vi till högst slutpriser i samtliga storstadsregioner.

Vad skiljer Emil från andra mäklare?

Det som skiljer mig från andra mäklare är min bakgrund. Jag har jobbat inom fastighetsförmedlingsbranschen i flera delar av Sverige under flera års tid. Jag var med och drev en nystartad mäklarfirma i Kalmar under ett par år för att därefter flytta till Malmö där jag lämnade egna företaget för att börja jobba på Erik Olsson Fastighetsförmedling. I Malmö arbetade jag i tre år innan jag flyttade upp till Stockholm.
Dessutom har jag en fullständig akademisk utbildning inom Fastighetsvetenskap och samlar sporadiskt högskolepoäng inom nationalekonomi som en hobby vid sidan av mäklaryrket.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Vi på Erik Olsson Fastighetsförmedlings sjöstadskontor säljer mer än var fjärde bostad i Hammarby sjöstad. Om någon har koll på marknaden här så är det vi. Ring för ett möte med någon av våra lokala mäklare så berättar vi allt du vill veta!

Hur marknadsför Emil sina bostadsförsäljningar?

När du säljer med mig kommer din bostadsannons att synas överallt. Jag kompromissar aldrig när det kommer till marknadsföring, utan när du väljer mig går jag all in! Utöver de vanliga kanalerna som hemnet, bovision, m.fl. och vår egen hemsida erikolsson.se så har vi ett starkt samarbete med externa företag som marknadsför annonsen på sociala medier. Vi jobbar med direktutskick till folk i ditt närområde som får reda på att bostaden är till salu INNAN avslutad affär, och inte bara efter avslutad affär som någon sorts reklam för mäklaren, då den typen av marknadsföring inte hjälper din försäljning.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2020-01-20.

EMIL SÄLJER
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Fritidshus
  • Radhus
  • Tomter
  • Villor
På följande platser
EMIL ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
Emil har ännu inte fått något omdöme

Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Emil till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Emil

EMIL JOBBAR PÅ

Är du Emil Hagström?
Logga in och redigera din presentation här.