Emelie Wulff, Mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Väster

Emelie Wulff Mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

Emelie Wulff, Mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Väster
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Emelie?

Jag vill att du som säljare ska bli 100 % nöjd. Att köpa och sälja en bostad är något av det största man ofta gör i livet. Där vill jag att du som säljare ska känna en trygghet genom min lokalkännedom, tillgänglighet och öppna kommunikation. Ingen fråga är för liten och med den kommunikationen ut även till köparna skapar jag bäst möjlighet till så bra betalt som möjligt för din bostad.

Vad skiljer Emelie från andra mäklare?

Varje bostadsförsäljning ser jag som ett unikt projekt där varje bostad har olika behov och målgrupper. Jag jobbar hårt med hög energi och lovar att göra allt jag kan för att få bostaden såld till det pris där ni är mer än nöjda. Du finner mig alltid tillgänglig på telefon och sms, så har du några frågor eller funderingar är det bara att kontakta mig.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Jag har bott i Västra Göteborg i över 5 år och känner därför till områdets alla fördelar och vad både köpare och säljare vill ha. Jag vet hur nära det är till alla skolor, promenadstråk, matbutiker och kommunikationer. Jag vet vilka köpare som är intresserade av olika bostäder och hur man bäst riktar in sig till dem. Med min goda lokalkännedom kan jag på ett förtroendeingivande sätt prata om alla de fördelar köparna får av att bo i området.

Hur marknadsför Emelie sina bostadsförsäljningar?

Min ambition med markandsföring inför en bostadförsäljning är att alla som är ute och letar ny bostad ska veta att er lägenhet är ute till försäljning. Det gör jag genom annonsering på alla dem sidor där vi vet att människor tittar. På så vis missar vi inte den spekulanten som kanske lägger det där extra budet. Har du specifika önskemål på ytterligare marknadsföring ordnar jag givetvis detta också.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-11-12.

EMELIE SÄLJER
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Fritidshus
  • Radhus
  • Tomter
  • Villor
EMELIE ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
EMELIES PROSPEKT
Emelie har ännu inte fått något omdöme

Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Emelie till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Emelie

EMELIE JOBBAR PÅ

Är du Emelie Wulff?
Logga in och redigera din presentation här.