Emelie Berglind, Mäklare på Lejons Mäkleri

Emelie Berglind Mäklare på Lejons Mäkleri

Emelie Berglind, Mäklare på Lejons Mäkleri
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Emelie?

För mig är passion, lyhördhet och målmedvetenhet självklar i alla försäljningar och jag arbetar med hjärtat som kärnan i varje förmedling och kundkontakt. Att får äran att hjälpa kunder i alla situationer i livet, bygga relationer och skapa förtroende är de som förgyller min vardag som mäklare. För mig är DU som kund viktigast, dina preferenser och önskningar kommer jag sträva efter att överträffa. Mitt mål är att ni ska bli så nöjda att ni anlitar mig igen och rekommenderar mig till dina nära och kära- då har jag lyckats. Försäljning och kundnöjdhet är det som driver mig och gör att jag brinner för mitt arbete.

Vad skiljer Emelie från andra mäklare?

Försäljning och kundnöjdhet är det som driver mig och gör att jag brinner för mitt arbete. Jag ser varje försäljning utifrån dess perspektiv och gör upp en tydlig plan efter kundens behov därefter ser jag till att tillgodose dem både för säljaren och köparen. Jag vill överträffa mig själv hela tiden för att utvecklas och utmana mig. Jag göra mitt yttersta för att få din bostad sålt till bäst betalt. Just nu har jag sålt flertal bostäder innan de nått öppna marknaden genom att lyssna på vad kunden söker och matcha dem med bostäder jag vet kommer säljas i framtiden.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Jag har bott i Örebro sedan 8 år tillbaka och har stor lokalkännedom vilket gör att jag vet vilka köpare och spekulanter som är intresserade och hur vi och vad vi ska marknadsföra för att nå dem.
Jag har koll på vad ligger i de specifika området och vart närmsta skola, vårdcentral, restaurang och matbutik ligger vart man når fina promenadstråk eller gym. Att hitta kundens behov och trycka på det krävs kännedom och lyhördhet

Hur marknadsför Emelie sina bostadsförsäljningar?

Vi använder de populära sajterna för bostadssök och utvärderar ständigt nya för att erbjuda dig de bästa lösningarna vid varje tillfälle. Din bostadsannons kommer visas på hemnet, bovision, facebook, instagram, m.fl. och vår egen hemsida.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-11-22.

Emelie Berglind har 5 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Emelie till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Emelie

EMELIE JOBBAR PÅ

Är du Emelie Berglind?
Logga in och redigera din presentation här.