Emelie Andersson Sthyr, Mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

Emelie Andersson Sthyr Mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

Emelie Andersson Sthyr, Mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Emelie?

Att varje dag känna glädje för att gå till jobbet är få förunnat. Engagerad, noggrann och påläst är några egenskaper som jag värdesätter och som avspeglas tydligt i mitt arbete. Mitt stora intresse för hästar har dessutom satt grunden för min lyhördhet och tydlighet vilket jag behöver i min vardag. Att jobba med ett starkt varumärke samt duktiga och drivande kollegor inspirerar mig till att utvecklas och förbättras.

Vad skiljer Emelie Andersson Sthyr från andra mäklare?

Jag gillar mitt arbete och ser det som en stor ära att få hjälpa till, känslan att göra en lyckad affär är oövervinnlig. Jag gör alltid mitt yttersta för att ni ska vara nöjda. Att vara påläst, känna engagemang i varje affär och ha drivkraften att lyckas är för mig självklarheter.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Att jobba och bo i samma område är en stor fördel enligt mig. Lokalkännedomen anser jag är en viktig del, det ger mig möjligheten att dela med mig av smultronställen och andra små guldkorn som kan underlätta och förgylla vardagen.

Hur marknadsför Emelie sina bostadsförsäljningar?

Den stora fördelen med oss på Länsförsäkringar i Täby och Danderyd är att vi har ett nära samarbete kollegor emellan. Vår målsättning är att alltid hjälpa varandra att uppnå så bra affärer som möjligt, det är alltid laget före jaget och på så sätt har vi även byggt upp vår marknadsandel. Vi slussar och bollar potentiella kunder mellan varandra så att både köpare och säljare känner att de är prioriterade. Vårat arbetssätt tillsammans med bred digital marknadsföring samt nära samarbete bobutiker emellan där vi vet att flyttströmmarna ofta går är ett av våra många framgångsrecept.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-02-15.

EMELIE SÄLJER
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Radhus
  • Villor
På följande platser
  • Danderyd
  • Täby
EMELIE ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
Emelie Andersson Sthyr har 4 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Emelie till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Emelie

EMELIE JOBBAR PÅ

Är du Emelie Andersson Sthyr?
Logga in och redigera din presentation här.