Ellinor Särnborg, Mäklare på SkandiaMäklarna Jönköping

Ellinor Särnborg Mäklare på SkandiaMäklarna

Ellinor Särnborg, Mäklare på SkandiaMäklarna Jönköping
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Ellinor?

Är du intresserad av att sälja din bostad tillsammans med mig? Som mäklare är jag målmedveten, tävlingsinriktad och engagerad. Jag älskar utmaningar och drivs av att ständigt överträffa dina förväntningar. Jag strävar alltid efter höga slutpriser och därför gör jag inte bara mitt yttersta för mina säljare, utan jag är dessutom väldigt lyhörd mot spekulanter och köpare. Att jag brinner för mitt jobb är jag övertygad om att du kommer förstå när du ser resultatet.

Tillsammans med SkandiaMäklarna som enligt mig erbjuder en av branschens bästa tjänster vill jag hjälpa dig att lyckas med ditt livs affär. Om du går i säljtankar eller är intresserad av en värdering på av din bostad, tveka inte att höra av dig!

Vad skiljer Ellinor från andra mäklare?

Jag har varit verksam som fastighetsmäklare på SkandiaMäklarna sedan 2005 och trivs som fisken i vattnet. Varje uppdrag är unikt och samspelet mellan köpare och säljare är en konst att bemästra för att få bästa möjliga resultat.
I varje försäljning måste man jobba hårt för att nå ett högt slutpris vilket är ett rykte man lever upp till.
Som säljare får du här en hårt jobbande, ständigt kontaktbar och ödmjuk mäklare som gör allt för att du som kund ska rekommendera mig till släkt och vänner.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Jönköping är en expansiv stad med stor tillväxt och inflyttning. Marknaden håller sig bra och under senaste åren har värdet på bostäderna ökat kraftigt. Med ett stort spekulantregister, lokal kännedom och lång erfarenhet från marknaden och staden så kan ni här känna er trygga med att anlita mig, allt för att nå ett så högt försäljningspris som möjligt.

Hur marknadsför Ellinor sina bostadsförsäljningar?

"Syns man inte finns man inte". Vi på SkandiaMäklarna marknadsför just din bostad överallt man kan tänka sig. Själva annonsen annonseras på Hemnet, flertalet sociala medier, vår hemsida, Bovision och självklart vårt gedigna register med spekulanter. Bilder och video tas av vår egna professionella fotograf och självklart tar jag fram snyggt material inför visningen.
Marknadsföringen skräddarsys efter kundens önskemål.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-03-05.

ELLINOR SÄLJER

Objekttyper

  • Bostadsrätter
  • Fritidshus
  • Radhus
  • Tomter
  • Villor

ELLINOR ERBJUDER

Följande arvodestyper

  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)

Ellinor Särnborg har 4 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Ellinor till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Ellinor

ELLINOR JOBBAR PÅ

Är du Ellinor Särnborg?
Logga in och redigera din presentation här.