Ellinor Mersin, Mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Eskilstuna

Ellinor Mersin Mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

Toppmäklare 2018
Toppmäklare 2017
Ellinor Mersin, Mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Eskilstuna
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Ellinor?

Jag har jobbat på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling sedan 2013 och njuter varje dag i min roll som fastighetsmäklare. Jag är mycket medveten om bostadsaffären är en av livets största affärer både för köpare och säljare. Det är roligt att få göra skillnad i stort och smått i ett viktigt skede av människors liv. Jag trivs bra med det höga tempot – det gäller att vara skärpt och alltid leverera på topp. Det allra viktigaste för mig är att alla berörda i bostadsaffären känner sig hundra procent trygga längs hela försäljningsprocessen. Därför är jag alltid tillgänglig och ger fullt engagemang för att nå det bästa resultatet.

Vad skiljer Ellinor från andra mäklare?

Mina grundvärderingar i mitt mäkleri är tillgänglighet, engagemang och professionalism. Jag tycker det är viktigt att vara tydlig från start till mål och ha ett brinnande engagemang genom hela försäljningen. Jag älskar mitt jobb och arbetar ständigt med att få nöjda köpare, nöjda säljare och riktigt bra försäljningar! Varje försäljning är unik och jag anpassar mig efter varje kunds önskemål och behov. Du finner mig alltid tillgänglig på telefon, sms eller mail - jag lever som mäklare dygnet runt!

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Jag är född och uppvuxen i Eskilstuna, så jag känner vår fina stad väl. Eskilstuna är en stad ständigt under utveckling som har en ljus framtid – här älskar jag att jobba och bo!

Hur marknadsför Ellinor sina bostadsförsäljningar?

Marknadsföring sker genom alla stora digitala marknadsföringskanaler, Hemnet och såklart vår egen hemsida. Med min marknadsföring vill jag nå allt och alla och det sker via alla tänkbara kanaler. Hos mig får du ett unikt marknadsföringspaket anpassat för varje bostadsaffär.

Har du specifika önskemål på ytterligare marknadsföring ordnar jag givetvis detta också.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-01-01.

ELLINOR SÄLJER
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Fritidshus
  • Radhus
  • Tomter
  • Villor
ELLINOR ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
ELLINORS PROSPEKT
Ellinor Mersin har 9 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Ellinor till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Ellinor

ELLINOR JOBBAR PÅ

Är du Ellinor Mersin?
Logga in och redigera din presentation här.