Ellinor Bondesson, Mäklare på Mäklarhuset Lund

Ellinor Bondesson Mäklare på Mäklarhuset

Toppmäklare 2018
Ellinor Bondesson, Mäklare på Mäklarhuset Lund
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Ellinor?

Jag är en glad och driven skåning som tidigare arbetat i Södertälje och runt omkring i Skåne där jag förmedlat bostadsrätter, villor och fritidshus.

Vad skiljer Ellinor från andra mäklare?

Jag hjälper dig att hitta hem!

Mitt mål är att ge mina kunder de bästa förutsättningarna när de ska sälja och köpa bostad. De viktigaste egenskaper jag kan erbjuda är kunskap, engagemang och glädje, vilka är de tre huvudingredienserna när man vill göra en lyckad bostadsaffär. Med över 6 års erfarenhet i branschen har jag goda erfarenheter om hur du ska göra för att din försäljning eller köp ska blir så bra som möjligt.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Här finns allt ifrån stadspuls till lantliga miljöer.

Hur marknadsför Ellinor sina bostadsförsäljningar?

Vi anpassar all vår marknadsföring utifrån din bostads unika förutsättningar. För att ge dig ett bra svar kommer vi alltid på ett hembesök för att ge rätt svar på frågorna du har inför din affär.
Att ge förslag på arvode utan att veta vad det är vi ska jobba med är inte ett seriöst sätt att starta en affärsrelation på. Det personliga mötet är därför otroligt viktigt för oss.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2020-10-05.

Ellinor Bondesson har 9 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Ellinor till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Ellinor

ELLINOR JOBBAR PÅ

Är du Ellinor Bondesson?
Logga in och redigera din presentation här.