Ellen Lindar, Mäklare på Nestor Fastighetsmäkleri

Ellen Lindar Mäklare på Nestor Fastighetsmäkleri

Toppmäklare 2019
Ellen Lindar, Mäklare på Nestor Fastighetsmäkleri
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Ellen?

Med lång erfarenhet av försäljning från några av Sveriges största säljorganisationer samt flera års erfarenhet från mäklarbranschen har jag samlat på mig mycket kunskap kring hur man på bästa sätt lägger upp en försäljning för att nå högsta möjliga slutpris. Jag jobbar väldigt relationsorienterat och ser varje affär som att den skulle kunna vara min egen. Mina styrkor ligger i min förmåga att bygga upp bra förhandlingslägen, lägga upp bra strategier anpassade för det specifika objektet, identifiera potentiella spekulanter i tidigt skede samt i min förmåga att finnas när både emotionellt och praktiskt för alla parter i alla lägen. En försäljningsprocess är dynamisk och det är därför av största vikt att alltid jobba proaktivt och vara beredd på olika typer av utkomster och att alltid vara redo att anpassa tillvägagångssättet därefter.

Vad skiljer Ellen från andra mäklare?

Jag är genuint intresserad av att göra ett bra jobb och knyter ann väldigt mycket till varje förmedling och jobbar med ett stort engagemang där jag alltid har mina säljares bästa i fokus. Jag är rak i min kommunikation, lyhörd och tänker väldigt strategisk inför alla beslut som tas. Mitt mål är alltid att mina uppdragsgivare och köpare ska vilja rekommendera mig vidare, och då krävs det att jag levererar på alla punkter. En förmedlingsprocess ska kännas rolig, spännande och lättsam. Att ha nöjda, stressfria och glada kunder är det som primärt driver mig framåt.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Jag säljer bostäder i hela Stockholmsområdet, med fokus på Stockholms innerstad.

Hur marknadsför Ellen sina bostadsförsäljningar?

Marknadsföring sker bl.a. via de stora marknadsföringssajterna som hemnet, bovision, hittahem osv. Objekten exponeras också via vår egen hemsida.

Det finns dock andra sätt att marknadsföra objekten på som kan vara avgörande när det kommer till att få bästa möjliga slutpris. I en svajig marknad är det viktigt att lägga stor fokus på det interna arbetet och att identifiera och hänvisa spekulanter till objektet i ett tidigt skede. För att få absolut bäst betalt krävs det att man matchar rätt spekulant med rätt objekt. Jag har ett väl utarbetat arbetssätt som fokuserar på just detta. I den här marknaden finns det inga genvägar om man vill nå höga slutpriser och få en smidig och stressfri process. Det gäller att vara förberedd och göra jobbet med att identifiera de risker och möjligheter som finns. Ni behöver någon som inte bara ser er försäljning som ett objekt i mängden. Berättar gärna mer om mitt arbetssätt över ett möte.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-10-21.

ELLEN SÄLJER
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Fritidshus
  • Radhus
  • Tomter
  • Villor
På följande platser
ELLEN ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
Ellen Lindar har 6 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Ellen till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Ellen

ELLEN JOBBAR PÅ

Är du Ellen Lindar?
Logga in och redigera din presentation här.