Elisabeth Nilsson, Mäklare på Bostad Ida´ Fastighetsförmedling

Elisabeth Nilsson Mäklare på Bostad Ida´ Fastighetsförmedling

Elisabeth Nilsson, Mäklare på Bostad Ida´ Fastighetsförmedling
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Elisabeth?

Kombinationen av att jag har god lokalkännedom och kunskap om bostadsmarknaden i mitt område tillsammans med ett stort engagemang och en genuin omtanke om mina kunder.

Vad skiljer Elisabeth från andra mäklare?

Oavsett typen av objekt (hus, lägenhet, gård, renoveringsobjekt, toppskick) lägger jag ner ett hårt arbete, är engagerad och håller alla parter uppdaterade. Jag är också genuint intresserad av både bostäder och människor och gör alltid mitt yttersta för att mina kunder ska få det bra.

Bostad ida' fastighetsförmedling är marknadsledande i Tomelilla kommun och inom företaget har jag förutom fastigheter hand om alla bostadsrätter vilket gör att jag är den mäklare som säljer överlägset flest bostadsrätter i området och därmed kan såväl marknaden, spekulanterna och föreningarna väl.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Jag är född, uppvuxen och har bott i området hela livet. Jag har en sann kärlek för Österlen som enkelt förmedlas till kunderna. Då vi är marknadsledande i Tomelilla kommun har jag en mycket god kännedom om bostadsmarknaden som de senaste åren varit mycket god då efterfrågan är större än utbudet.

Hur marknadsför Elisabeth sina bostadsförsäljningar?

Vi jobbar i första hand med internet som är dagens absolut främsta och bästa sätt att nå ut till köpare. Bostadsannonsen läggs ut på vår egen hemsida (www.bostadida.se), hemnet och hittahem. Vi jobbar även med facebook och instagram.

Vi har ett bra beläget kontor där vi exponerar bostäderna i fönsterna samt skyltar som vi placerar ut vid bostaden och i närområdet (kan självklart väljas bort).

Bostadsbilderna tas självklart av professionell fotograf för bästa resultat!

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-04-24.

ELISABETH SÄLJER

Objekttyper

  • Bostadsrätter
  • Fritidshus
  • Radhus
  • Villor

På följande platser

ELISABETH ERBJUDER

Följande arvodestyper

  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)

Elisabeth Nilsson har 1 omdöme

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Elisabeth till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Elisabeth

ELISABETH JOBBAR PÅ

Är du Elisabeth Nilsson?
Logga in och redigera din presentation här.