Elin Pella Månsson, Mäklare på Notar Kungsholmen, Fredhäll, Kristineberg & Essingeöarna

Elin Pella Månsson Mäklare på Notar

Elin Pella Månsson, Mäklare på Notar Kungsholmen, Fredhäll, Kristineberg & Essingeöarna
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Elin?

Jag heter Elin Pella Månsson och arbetar på Notar Kungsholmen. Uppvuxen på andra sidan bron närmare bestämt i Traneberg. Tack vare närheten till city så har jag god lokalkännedom i Stockholm och om Kungsholmen. Efter att ha jobbat med sälj i drygt fem år kände jag att det var dags att axla om och bli fastighetsmäklare för att få utveckla mitt brinnande intresse för säljyrket och att få träffa nya människor.

Vad skiljer Elin från andra mäklare?

Det som gör att jag sticker ut från mängden av alla mäklare är att jag alltid är ärlig till 100% mot mina kunder, oavsett om du är säljare eller köpare just för att du ska känna dig trygg när du anlitar mig som din fastighetsmäklare. Med ärlighet, en stark vilja och ett stort engagemang kommer din bostadsaffär bli ditt livs bästa affär om du anlitar mig!

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Med ett starkt företag som Notar i ryggen så ger det mig även möjlighet att förmedla bostäder i hela Stockholm utan några områdesbegränsningar. Om du vill ha en fastighetsmäklare med ett stort hjärta, glimten i ögat och ett skratt som du sent kommer glömma så träffar jag dig gärna oavsett om du går i säljtankar eller bara vill ha en kostnadsfri värdering.

Hur marknadsför Elin sina bostadsförsäljningar?

Det är av stor vikt att vi inte gör avkall på någon marknadsföringskanal. Genom att synas på alla internetsidor, i lokaltidningen, i DN bostad, på sociala medier med en bostadsfilm och skylta upp på vårt kontor når vi ut till alla spekulanter på marknaden. På dagens marknad är det extra viktigt att nå ut till så många spekulanter som möjligt för att vi ska ha fler möjligheter att få bostaden såld till ett pris som ni är riktigt nöjda med. Vi arbetar aktivt med vårt spekulantregister vilket innebär att jag inför er försäljning kommer att ta kontakt med alla de som varit på lägenhetsvisningar av liknande lägenheter i området. Vi har det absolut mest kvalitativa och bästa spekulantregistret. Våra spekulanter är färska och har inom de senaste 2 månaderna varit på någon/några av våra visningar vilket gör att de är i stadiet att de söker en ny bostad just i detta nu samt har finansieringen klar.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2018-07-31.

ELIN SÄLJER

Objekttyper

  • Bostadsrätter
  • Fritidshus
  • Radhus
  • Tomter
  • Villor

ELIN ERBJUDER

Följande arvodestyper

  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)

Elin har ännu inte fått något omdöme

Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Elin till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Elin

ELIN JOBBAR PÅ

Är du Elin Pella Månsson?
Logga in och redigera din presentation här.