Elin Niemi, Mäklare på Fastighetsbyrån Sollentuna

Elin Niemi Mäklare på Fastighetsbyrån

Elin Niemi, Mäklare på Fastighetsbyrån Sollentuna
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Elin?

Välkommen!

Jag har studerat till fastighetsmäklare vid Företagsekonomiska institutet och har en bakgrund inom servicesektorn. Just service är något som ligger mig varmt om hjärtat och min omtänksamhet, ärlighet och vilja att hjälpa andra i alla situationer kommer till stor användning i mitt arbete. För mig räcker det inte på långa vägar att bara vara bra nog. Som skicklig problemlösare ger jag mig inte förrän målet är nått och mina kunder har fått mer än de förväntat sig.

Jag har jobbat på Fastighetsbyrån Sollentuna i 3 år, mina tidigare år innan jag blev registrerad fastighetsmäklare har jag jobbat som assistent/säljstöd och varit mäklarnas högra hand vilket jag ser som en stor fördel i mitt nuvarande arbete!

Vad skiljer Elin från andra mäklare?

Varje bostadsförsäljning är en unik affär och varje bostad har olika behov och även målgrupper. Jag slutar inte kämpa förens vi är i mål och du som säljare känner dig 100% nöjd. Jag som mäklare tycker det är otroligt viktigt att vara transparent och köra på öppna kort genom för att du som säljare ska känna dig trygg genom hela bostadsförsäljningen.

Tillgänglighet enligt mig är A och O, du finner mig alltid tillgänglig på telefon och sms. Så dyker det upp frågor eller funderingar är det bara att lyfta luren!

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Sollentuna är en fantastisk kommun med allt från lilla lägenheten till stora lyxvillan och då allt där emellan. De gör att marknaden inte följer en röd tråd utan varje försäljning och process är unik.

Hur marknadsför Elin sina bostadsförsäljningar?

Som Sveriges ledande mäklarfirma kan Fastighetsbyrån erbjuda marknadens absolut bästa verktyg. Vi ligger alltid i framkant och anpassar oss snabbt till en föränderlig värld.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-10-25.

ELIN SÄLJER
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Radhus
  • Tomter
  • Villor
På följande platser
ELIN ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
Elin Niemi har 1 omdöme

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Elin till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Elin

ELIN JOBBAR PÅ

Är du Elin Niemi?
Logga in och redigera din presentation här.