Elin Ljungberg, Mäklare på Innerstadsspecialisten Södermalm

Elin Ljungberg Mäklare på Innerstadsspecialisten

Toppmäklare 2018
Toppmäklare 2017
Elin Ljungberg, Mäklare på Innerstadsspecialisten Södermalm
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Elin?

Jag är en glad och trygg norrländska. Min drivkraft är att alltid få 100 % nöjda kunder, såväl säljare som köpare. Detta kräver en stor portion engagemang, lyhördhet samt att göra det lilla extra. Efter nio år som mäklare vet jag hur just din bostad ska lyftas fram för att nå högsta möjliga slutpris!

Vad skiljer Elin från andra mäklare?

Jag är extremt serviceinriktad och noggrann. Jag lever för mina uppdrag och lägger all min tid i varje enskild affär då jag vet att erfarenhet, bearbetning och tålamod ger högsta möjliga pris. Jag arbetar inte med mer än max två försäljningar/vecka för att kunna ge extra service och kvalitet till mina kunder. Jag finns alltid tillgänglig på telefon eller sms, slå mig gärna en signal om du har frågor eller funderingar!

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Efter att ha jobbar nio år som mäklare, varav de senaste sju åren på Innerstadsspecialisten är jag välbekant med området. Jag vet vart förskolor, skolar, affärer, bra restauranger, kommunikation etc. finns. Kunskap om området är till en stor fördel vid din bostadsförsäljning. Marknaden har de senaste året varit väldigt skakig och oförutsägbar, valet av mäklare är i en sådan marknad ännu viktigare! Hör av dig så berättar jag mer om hur jag arbetar för att nå högsta möjliga pris!

Hur marknadsför Elin sina bostadsförsäljningar?

Bilderna är A och O! Det är dem som väcker intresset hos spekulanten och tar dem till visningen! Vi arbetar mycket med styling och fotograferar ert hem med professionell fotograf och ser till att bilderna håller absolut högsta kvalitet. Jag tar fram en utförlig och exklusiv beskrivning av ert hem samt en planritning.

Jag marknadsför ert hem mot vårt breda spekulantregister och de unika köpare som söker bostad i just ert område.

Ert hem når hela internetmarknaden via bla:
- hemnet.se
- innerstadspecialisten.se
- bovision.se
- hittahem.se

Jag erbjuder även extra annonsering på hemnet i form av ”mäklartipset” eller ”mittuppslaget”.

I många fall är köparen av er bostad en granne eller någon som bor eller känner någon i närområdet. Med direktreklam ser vi till att de blir upplysta om just ert hem och visning.

Slå mig en signal så berättar jag gärna mer 0709 35 36 20.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-02-22.

ELIN SÄLJER
Objekttyper
  • Bostadsrätter
På följande platser
  • Stockholm
ELIN ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
Elin Ljungberg har 9 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Elin till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Elin

ELIN JOBBAR PÅ

Är du Elin Ljungberg?
Logga in och redigera din presentation här.