Elias A Rabogliatti, Mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mölndal

Elias A Rabogliatti Mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

Elias A Rabogliatti, Mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mölndal
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Elias?

Människor i min omgivning definierar mig som en stabil och orädd personkännare. Jag är mycket angelägen om hög transparens mellan köpare och säljare under hela processen. På så sätt skapar vi hög kvalitet och god kommunikation i affärens alla led. Mycket viktigt är också att sätta rätt förväntningar för att sedan kunna överträffa dessa. Det är vad jag skulle förvänta mig som säljare varpå vad du ska kunna förvänta dig av mig.

I mitt dagliga arbete ser jag samtliga människor jag träffar och talar med som en kund och behandlar därför alltid alla med samma intresse, respekt och engagemang. Målet är att alla ska förstå min genuina entusiasm för just deras situation. Detta arbetssätt hjälper mig att skapa långsiktiga relationer vilket är av största vikt i en marknad utsatt för hög konkurrens.

Med Länsförsäkringars starka varumärke och samarbete mellan bank, försäkring och fastighetsförmedling i ryggen får jag optimala förutsättningarna till att hjälpa människor till sitt livs affär!

Vad skiljer Elias från andra mäklare?

Vid förmedlingen av din bostad behandlar jag varje enskild detalj och situation som om det vore min egen. Fokus i arbetet ligger i att skapa tryggheten i affären. Detta skapas genom att inkludera kunden fullt ut i processen och coacha kunden till att ta de rätta besluten.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Det råder idag delad mening om Mölndals villamarknad. Köparna fokuserar till stor del av på vad media skriver och säljarna lyssnar till större del på vad vi mäklare meddelar. Det vi kan fastslå är att man idag kan påverka sin egen försäljning på ett bredare plan. Att du som säljare tar din försäljning på allvar är idag därför av största vikt. Allt från faktainsamling till styling påverkar slutpriset i större mån än tidigare. Med rätt fokus finns fortfarande stora möjligheter att som säljare göra sig en riktigt bra affär!

Hur marknadsför Elias sina bostadsförsäljningar?

Vi lägger stort fokus på marknadsföringen och
marknadsför din bostad på attraktiva bostadssajter
såsom Hemnet m.m Jag lägger även upp din
bostad på lansfast.se där vi har 1,7 miljoner unika
besökare/månad. Din bostad matchar även mot vårt
breda spekulantregister som vi jobbar aktivt för att alltid
bredda ytterligare. Vi publicerar och lägger även stor vikt
vid riktad annonsering på Facebook och Instagram. Bred
marknadsföring är viktigt för att fånga upp så många
spekulanter som möjligt.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-02-28.

ELIAS ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
ELIAS PROSPEKT
Elias A Rabogliatti har 2 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Elias till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Elias

ELIAS JOBBAR PÅ

Är du Elias A Rabogliatti?
Logga in och redigera din presentation här.