Ebba Bonnier, Mäklare på Innerstadsspecialisten

Ebba Bonnier Mäklare på Innerstadsspecialisten

Ebba Bonnier, Mäklare på Innerstadsspecialisten
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Ebba?

Min ambition med varje försäljning är att du som kund ska vara så pass nöjd att du, utan tvekan, varmt rekommenderar mig till vänner och bekanta. Nöjda och återkommande kunder är det bästa kvittot på en lyckad förmedlingsprocess! Ingen affär är den andra lik, därför är det extra viktigt att vara lyhörd som fastighetsmäklare.

Uppvuxen i Stockholm med bra lokalkännedom och har varit verksam i branschen i drygt åttA år varav 4,5 år på Eklund Stockholm New York. Idag arbetar jag under Innerstadsspecialisten vilket kvalitetsmässigt motsvarar det, och mycket mer, du som kund ska kunna förvänta dig när du anlitar en förstklassig mäklare.

Vad skiljer Ebba från andra mäklare?

Mina främsta egenskaper är att jag är extremt hängiven, resultatinriktad och har förmåga att skapa trygghet och förtroende för såväl säljare som köpare.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Efter att ha varit verksam i Stockholms innerstad under en lång tid så känner jag till områdets alla fördelar och vet vad båda köpare och säljare vill ha. Jag vet hur långt det är till skolorna, bästa kommunikationerna, restaurangerna och grönområdena.

Hur marknadsför Ebba sina bostadsförsäljningar?

Innerstadsspecialisten är idag en av Stockholms innerstads största fastighetsmäklare. Detta gör att vi varje helg möter hundratals spekulanter på våra bostadsvisningar. Alla dessa spekulanter jobbar vi aktivt med i vårt kundregister för att hitta rätt köpare för just din bostad. Utöver detta jobbar vi mycket aktivt med Hemnet och erbjuder många säljare större annonser för en ännu bättre exponering. Dessutom marknadsförs hemmen på Bovision, HittaHem och innerstadsspecialisten.se. Vi är även en av dem mäklare med flest följare på Instagram.

Våra tre kontor är belägna på bästa adresser (Birger Jarlsgatan 73-75, Nytorgsgatan 23 B och Scheelegatan 10).

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-02-18.

EBBA ERBJUDER

Följande arvodestyper

  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)

Ebba har ännu inte fått något omdöme

Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Ebba till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Ebba

EBBA JOBBAR PÅ

Är du Ebba Bonnier?
Logga in och redigera din presentation här.