Dominic Toth, Mäklare på Erik Olsson Lund

Dominic Toth Mäklare på Erik Olsson

Dominic Toth, Mäklare på Erik Olsson Lund
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Dominic?

Jag är en hårt arbetande mäklare och älskar mitt jobb. Mina mål är att alltid leverera höga slutpriser samtidigt som både köpare och säljare känner sig trygga i processen.

Jag ser till att alltid vara påläst om föreningen och sätter mig in i kundens perspektiv för att göra upplevelsen trivsam och behaglig.

Vad skiljer Dominic från andra mäklare?

Jag har en bred erfarenhet inom försäljning då jag jobbat i olika branscher så som försäkringsbranschen och telekom. Detta gör att jag har enkelt att tänka utanför boxen och hitta lösningar som gör att spekulanterna är redo att betala mer då jag lyfter värdet av just din bostad genom att analysera spekulanterna och förklara bostadens fördelar på ett sätt som spekulanterna kan ta till sig.

Jag ser min roll som fastighetsmäklare som både mitt jobb och min hobby vilket gör att jag alltid är anträffbar och gärna gör det lilla extra.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Efter att ha vuxit upp i Lund har jag en unik position där jag kan fördelarna med alla områden och kan med egna erfarenheter sälja in dessa.
Jag vet vilka sorters målgrupper olika områden har och hur man ska arbeta för att nå fram till dessa.

Hur marknadsför Dominic sina bostadsförsäljningar?

Mina försäljningar syns på alla portaler där kunderna finns ett axplock är Hemnet och vår hemsida. Utöver detta jobbar jag med lokal marknadsföring och marknadsföring på sociala medier för att nå alla potentiella kunder som finns ute på marknaden.

För mig är det viktigt att det levereras kvalité från första mötet till tillträdet.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-02-01.

DOMINIC ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
Dominic Toth har 2 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Dominic till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Dominic

DOMINIC JOBBAR PÅ

Är du Dominic Toth?
Logga in och redigera din presentation här.