Dennis Tasbas, Mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Centrum

Dennis Tasbas Mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

Dennis Tasbas, Mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Centrum
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Dennis?

En engagerad fastighetsmäklare som lägger stor vikt vid att både säljare och köpare skall vara 120% nöjda. Jobbar i Göteborg centrum områden som Vasastan, Lorensberg, Johanneberg, Kungshöjd, Annedal, Guldheden och Linnéstaden. Skillnaden mellan att göra en bra affär och riktigt lyckad sådan består av noggranna förberedelser. Genom min erfarenhet och kunskap vill jag att både säljare och köpare ska känna sig trygga genom hela processen. Tack vare ett personligt engagemang, tror jag att vi kan skapa rätt förutsättningar för just din bostadsaffär.
Har även sen länge ett gott samarbete med Länsförsäkringar Bank vilket innebär att jag har stora möjligheter att få spekulanter budgivningsklara inför budgivning, vilket trots allt är den viktigaste biten för er som säljare vid en försäljning.

Vad skiljer Dennis från andra mäklare?

Jag har en lång erfarenhet från försäljning. Lägger stor vikt vid hur man hanterar visning och budgivning för att det skall kännas tryggt för alla parter. Just tryggheten tror jag är det absolut viktigaste i en av människans största affärer, hur kan jag bidra till det? Med engagemang, hjärta, kunskap och det där lilla extra!

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Det råder idag delad mening om Göteborgs bostadsmarknad. Köparna fokuserar till stor del av på vad media skriver och säljarna lyssnar till större del på vad vi mäklare meddelar. Det vi kan fastslå är att man idag kan påverka sin egen försäljning på ett bredare plan. Att du som säljare tar din försäljning på allvar är idag därför av största vikt. Allt från faktainsamling till styling påverkar slutpriset i större mån än tidigare. Med rätt fokus finns fortfarande stora möjligheter att som säljare göra sig en riktigt bra affär!

Hur marknadsför Dennis sina bostadsförsäljningar?

Vi lägger stort fokus på marknadsföringen och marknadsför din bostad på attraktiva bostadssajter
såsom Hemnet m.m Jag lägger även upp din bostad på lansfast.se där vi har 1,7 miljoner unika
besökare/månad. Din bostad matchar även mot vårt breda spekulantregister som vi jobbar aktivt för att alltid bredda ytterligare. Vi publicerar och lägger även stor vikt vid riktad annonsering på Facebook och Instagram. Bred marknadsföring är viktigt för att fånga upp så många
spekulanter som möjligt.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-03-17.

DENNIS ERBJUDER

Följande arvodestyper

  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)

Dennis har ännu inte fått något omdöme

Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Dennis till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Dennis

DENNIS JOBBAR PÅ

Är du Dennis Tasbas?
Logga in och redigera din presentation här.