Dawid Wahlin, Mäklare på ERA Andersson & Karn Borensberg

Dawid Wahlin Mäklare på ERA

Dawid Wahlin, Mäklare på ERA Andersson & Karn Borensberg
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Dawid?

Jag har en mångårig och bred erfarenhet av både villor och fritidshus, bostadsrätter, kommersiella fastigheter och jordbruksfastigheter. Med Europas största mäklarkedja i ryggen och med stort eget engagemang, kan jag göra din bostadsaffär tid den allra bästa.

Vad skiljer Dawid från andra mäklare?

Lång erfarenhet av alla mäklartjänster, ingen försäljning är för liten eller för stor, satsar allt på att du alltid ska bli nöjd, Hög tillgänglighet, når mig alltid via telefon, sms eller mejl. Har du frågor eller funderingar är det bara att kontakta mig. Vi säljer allt från slott till koja, inget är för litet eller för stort.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Efter att jag jobbat som fastighetsmäklare i området sedan 1988, känner jag till områdets all fördelar. Vi har ett mycket stort kundregister som gör att vi med störta säkerhet hittar rätt köpare till rätt pris. Utan att skryta kan vi säga att vi kan marknaden.

Hur marknadsför Dawid sina bostadsförsäljningar?

Lokala annonser, Internets alla kanaler som vår hemsida, Hemnet samt olika sociala medier, dessutom till utvalda spekulanter i vårt kundregister som passar för just din bostad (objekt) All vår fotografering av din bostad görs av professionell fotograf, både vanliga bilder samt 3-d film, Vi trycker upp fina bostadsprospekt med fina bilder och mycket information. Har du specifika önskemål kan vi givetvis diskutera detta också.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-02-05.

Dawid Wahlin har 3 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Dawid till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Dawid

DAWID JOBBAR PÅ

Är du Dawid Wahlin?
Logga in och redigera din presentation här.