David Töyrylä, Mäklare på SkandiaMäklarna Gävle & Sandviken

David Töyrylä Mäklare på SkandiaMäklarna

Toppmäklare 2019
David Töyrylä, Mäklare på SkandiaMäklarna Gävle & Sandviken
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita David?

Min ambition kommer vara att med min kompetens, service och tillgänglighet göra din bostadsaffär till en trygg och bekväm process enda från första kontakt till efter det sista mötet. Vill du också veta hur du ska få det högsta möjliga slutpriset på just din bostad, då har jag svaret för dig. Det du ska känna efter att ha anlitat mig är kvalité, glädje och att du fått valuta för pengarna. Det gäller alla inblandade parter.

Vad skiljer David från andra mäklare?

Vänligen kontakta mig så ska jag berätta det för dig. Men mina tidigare kunder rekommenderar mig av en anledning. Ta reda på varför genom att kontakta mig!

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Jag är född, uppvuxen och verksam i ett och samma område så min lokala kännedom är stor. I Gävleborgs Län och Älvkarleby kommun finns alla olika sorters objekt att sälja, från lägenheter, till arrenderätt, fastigheter, hästgårdar, allt. Marknaden här är fortfarande stabil och vill du veta hur just du ska få bäst betalt för din bostad, vänligen kontakta mig så ska jag ge dig svaret!

Hur marknadsför David sina bostadsförsäljningar?

Jag marknadsför mina objekt med Gävles bästa, bredaste och mest interaktionsrika marknadsföringskanaler. För mer information, boka ett möte med mig!

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-10-16.

David Töyrylä har 9 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat David till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om David

DAVID JOBBAR PÅ

Är du David Töyrylä?
Logga in och redigera din presentation här.