David Sollén, Mäklare på Norban Stockholm

David Sollén Mäklare på Norban

David Sollén, Mäklare på Norban Stockholm
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita David?

Min styrka ligger i att jag sedan barnsben intresserat mig för arkitektur och människor och hur dessa två bäst fungerar tillsammans. Som mäklare är det en viktig egenskap att kunna plocka fram det bästa i varje hem så att varje köpare ser sig själv bo där redan från start.

Med stort engagemang, kunskap och målmedvetenhet ser vi till att skräddarsy er försäljning till framgång.

Vad skiljer David från andra mäklare?

Jag triggas genom att ständigt utmana mig själv och överträffa mina kunders förväntningar. I och med detta kan ni känna er trygga med att jag alltid strävar efter att nå högsta möjliga slutpris. Jag vill inte bara få din bostad såld, jag vill slå försäljningsrekord.

Jag har turen att få arbeta med det jag älskar och min ambition är att ni ska få så högt pris som möjligt och känna er så trygga genom hela försäljningsprocessen att ni vill anlita mig igen!

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Då jag själv bor i innerstaden och har jobbat här i flera år känner jag väl till området och vet vad som ska lyftas. Kunskap om området är till en stor fördel vid din bostadsförsäljning. Marknaden har de senaste året som de flesta vet varit väldigt skakig och oförutsägbar, med det sagt krävs det mer av oss mäklare vilket är kul - nu får vi visa vad vi går för!

Hur marknadsför David sina bostadsförsäljningar?

Syns man inte så finns man inte. Vi på innerstadsspecialisten lägger stor vikt i marknadsföringen. Ditt hem syns på alla stora plattformar så som Hemnet, Hittahem, Bovision, Innerstadsspecialisten.se, instagram och facebook. Utöver detta visar vi upp ert hem i vårt skyltfönster. Vi använder oss utav proffsfotografer och levererar extra kvalité i vår marknadsföring.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2020-03-10.

DAVID ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
David Sollén har 1 omdöme

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat David till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om David

DAVID JOBBAR PÅ

Är du David Sollén?
Logga in och redigera din presentation här.