David Söderlund, Mäklare på SkandiaMäklarna Västerås

David Söderlund Mäklare på SkandiaMäklarna

David Söderlund, Mäklare på SkandiaMäklarna Västerås
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita David?

David är ett levande bevis för att talang, fokus och ett starkt driv kan göra det mesta möjligt. Genom att läsa in mäklarutbildningen på distans på 16 istället för 24 månader – parallellt med heltidsjobb, sambo och barn – visade han att allt går om man verkligen vill och har bestämt sig. Samma inställning har David som mäklare.

Han har försäljningen i blodet och en bakgrund som både säljare och butikschef. Det starka framåtdrivet kombineras med en förmåga att också kunna vara tillbakalutad, lyssna och ta reda på vad som är det viktigaste för kunden. Alla kunder är olika och genom att hitta deras drivkrafter skapas både förtroende och bättre affärsmöjligheter.

Vad skiljer David från andra mäklare?

Det som skiljer mig från andra mäklare kan sammanfattas med ett ord: Engagemang!

Engagemang i mina säljare, engagemang vid framtagning av annons, engagemang på visning och engagemang i samtliga spekulanter gör att jag når väldigt goda resultat och en lyckad affär.

Eftersom jag återkopplar med jämna mellanrum och håller mina säljare uppdaterade i vad som händer i Deras bostadsförsäljning brukar de säga att de känner att de är i trygga händer, en viktig känsla när man ska gå igenom en viktig affär!

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Västerås har en försiktig bostadsmarknad, vilket kräver lite mer från mig som mäklare.
Jag måste vara "på-tå" när det gäller spekulanter för att få dem att känna sig trygga i att lägga bud samt köpa en bostad. Om jag bara öppnar dörren på en visning och inte engagerar mig i spekulanterna riskerar jag att tappa budgivare.
Marknaden är på uppgång men det betyder inte att jag kan luta mig tillbaka och tro att allt löser sig.

En kliché som stämmer till 100% är: Hårt arbete är nyckeln till framgång!

Hur marknadsför David sina bostadsförsäljningar?

Förutom Hemnet, "sociala medier", "Skandiamäklarnas hemsida" samt vårt nya kontors skyltfönster med hundratals passerande potentiella kunder varje dag.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-11-01.

DAVID ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
David Söderlund har 4 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat David till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om David

DAVID JOBBAR PÅ

Är du David Söderlund?
Logga in och redigera din presentation här.