David Olsson, Mäklare på Erik Olsson Göteborg Innerstaden

David Olsson Mäklare på Erik Olsson

David Olsson, Mäklare på Erik Olsson Göteborg Innerstaden
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita David?

Grundstenen i min karriär har alltid varit att ha nöjda kunder. Därför är det jätteviktigt för mig att förstå samtliga av mina klienters individuella behov och helhjärtat jobba för att uppfylla detta. Genom att anlita mig så kommer du alltså stå i centrum av mitt fokus och efter avslutad affär så finns det bara ett utfall jag accepterar, att just du är nöjd med din bostadsförsäljning.

Vad skiljer David från andra mäklare?

Jag har vid ett flertal tillfällen vunnit utmärkelsen Nöjdast Kunder på Erik Olsson i Göteborg. Anledningen till detta anser jag själv vara mitt genuina intresse för individen som anlitat mig då det är en ära att få medverka vid i en bostadsaffär.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Marknaden i Masthugget tycker jag är stark och spekulanternas intresset är fortfarande relativt högt. Området innefattar en rad olika byggnadstyper samt har goda kommunikationer gällande kollektivtrafiken. Närheten till Linné medför ett rikligt utbud på restauranger, slottsskogen ger dig natur/grönområden och du kommer heller inte ha långt till närmaste matbutik, gym, tandläkare eller sjukvård.

Hur marknadsför David sina bostadsförsäljningar?

Den marknadsföring jag lägger absolut störst vikt på är den marknadsföring jag som person kan påverka mest, mitt upparbetade kundregister. Genom att alltid uppdatera mitt eget register så har jag redan innan försäljningsstart en grupp spekulanter att vända mig till. Självklart använder jag mig också av de vanliga kanalerna så som Hemnet, m.fl. och många mer. Sen så använder jag mig dessutom av sociala medier så som Facebook, Instagram och Twitter. Marknadsföring i form av tryckta utskick ingår också i min tjänst.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-03-05.

DAVID SÄLJER
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Fritidshus
  • Radhus
  • Tomter
  • Villor
På följande platser
DAVID ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
David Olsson har 1 omdöme

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat David till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om David

DAVID JOBBAR PÅ

Är du David Olsson?
Logga in och redigera din presentation här.