David Magnusson, Mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uddevalla

David Magnusson Mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

David Magnusson, Mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uddevalla
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita David?

En bostadsaffär är inte en dans på rosor och man har så otroligt många funderingar och frågetecken. Jag har arbetat på Länsförsäkringar i 7 år med både bank, försäkring och fastighetsförmedling och egentligen alla de 3 tunga sakerna som avser en bostadsaffär. Personligen hade jag velat anlita en mäklare som då har koll på alla 3 tunga saker som avser kanske mitt livs viktigaste bostadsaffär.

Vad skiljer David från andra mäklare?

De som skiljer mig från andra mäklare är att jag brinner för att träffa människor, att få höra era berättelser om er bostad och alla minnen som ni upplevt. För när jag säljer in en bostad så är det till exempel inte vilket årtal på spisen jag försöker sälja in det som, utan snarare att förmedla de känslor som ni berättat om huset som ni upplevt.
Sedan så är jag uppvuxen i Uddevalla och har en oerhört stort kontaktnät och känner till varje vinkel och vrå.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Jag är född och uppväxt i Uddevalla där jag känner till varje område och kanske känner redan din granne eller blivande granne. Jag har sedan 5-års ålder spelat fotboll och är engagerade både som spelare och sitter med i styrelsen som affärsutvecklingsansvarig i Groheds IF. Efter att jag har arbetat på Länsförsäkringar i 7 år har jag följt bostadsutvecklingen och har en stark tro på marknadens utveckling.

Hur marknadsför David sina bostadsförsäljningar?

Som jag marknadsför mina objekt är Hemnet, lansfast.se m.fl. Men det som jag märkt senast är att folk verkligen spanar in mitt instagramkonto som heter @maklaredavidmagnusson. Där har jag fått oerhört stark återkopplingen och flertalet av mina försäljningar har köparen sett de först på instagram.
Men innan annonsen läggs upp så börjar jag alltid med att boka tid med stylist som ingår i arvodet där antingen Ebba eller Sandra kommer hem för en rådgivning. Därefter så kommer vår proffsfotograf Valle för att ta bilder efter det att ni har haft tid med att fixa i ordning det som stylisterna kommit överens om.
Sedan lägger jag alltid upp mina annonser sent på fredag kvällar för att alla andra mäklare vill hem tidigt och släppa allt inför helgen. Då lägger jag upp den sent så att den ligger överst på hemnet hela helgen. På måndagen så börjar jag med att ringa runt till tidigare spekulanter för liknande objekt vi på Länsförsäkringar har sålt och jobbar in fler visningskunder.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-11-01.

DAVID SÄLJER
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Fritidshus
  • Radhus
  • Tomter
  • Villor
DAVID ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
David har ännu inte fått något omdöme

Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat David till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om David

DAVID JOBBAR PÅ

Är du David Magnusson?
Logga in och redigera din presentation här.