Daniela Nilsson, Mäklare på Bjurfors Lund Centrum

Daniela Nilsson Mäklare på Bjurfors

Daniela Nilsson, Mäklare på Bjurfors Lund Centrum
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Daniela?

Mina ledord är ärlighet, hjälpsamhet och kunskap. Mitt mål är att varje kund ska rekommendera mig vidare. Med erfarenheter från försäljning i inredningsbranschen kan jag hjälpa mina kunder att framhäva det bästa med deras bostäder. Utöver min mäklarexamen har jag studerat ekonomi och psykologi i Lund. Många års engagemang som kassör i bostadsrättsförening ger mig god kunskap om föreningars ekonomi.

Vad skiljer Daniela från andra mäklare?

Jag sköter allt i din affär, från a till ö, och lämnar inte över någon del till assistenter som många mäklare gör. För mig garanterar detta att kunderna får den trygghet som är så viktig när man gör en av sitt livs största affärer.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Jag jobbar i Lund, Eslöv och Kävlinge kommuner. Det är en spännande och expansiv marknad att jobba i med mycket på gång. De ständiga flyttströmmarna gör att jag ofta får hjälpa samma kund att köpa och sälja, vilket är en av de roligaste delarna med mitt arbete.

Hur marknadsför Daniela sina bostadsförsäljningar?

Jag skräddarsyr marknadsföringen utifrån vilken bostad det gäller. Fördelen med att välja Bjurfors är att vi har ett extremt stort utbud av marknadsföringskanaler som ingår i vår tjänst och vet hur vi når olika målgrupper. Kort sagt det största skyltfönstret för din bostad.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-03-11.

Daniela Nilsson har 1 omdöme

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Daniela till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Daniela

DANIELA JOBBAR PÅ

Är du Daniela Nilsson?
Logga in och redigera din presentation här.