Daniel Sporrong Najjar, Mäklare på Notar

Daniel Sporrong Najjar Mäklare på Notar

Daniel Sporrong Najjar, Mäklare på Notar
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Daniel?

Jag ser inte mäklarrollen som ett yrke - för mig är det en livsstil. Detta gör att jag tillsammans med min tävlingsinstinkt lägger ner ett stort engagemang i varje affär för att överträffa både mina köpare och säljares förväntningar.

Jag startade 2019 med rekordförsäljningar trots en "dålig" marknad och jag fortsätter gärna på det spåret i samarbete med er!

Vad skiljer Daniel från andra mäklare?

Jag anpassar och skräddarsyr varje försäljning efter de förutsättningar som råder. Det är väldigt viktigt för mig att ni som säljare och köpare inte känner er som en i mängden. Varje affär är unik och kräver ett skräddarsytt upplägg för bästa möjliga resultat. Hemligheten för en lyckad bostadsaffär är en tydlig plan och strategi tillsammans med en mäklare som brinner för sitt yrke - det gör jag.

Då mäklarrollen för mig är mer utav en livsstil än ett yrke så lägger jag även en extremt stor vikt att vara tillgänglig och vårda mina kunder. Om min telefon ringer så svarar jag, morgon som kväll, helg som vardag. Att göra annat betraktar jag som tjänstefel. Testa mig...

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Mitt fokusområde är framförallt Skogås och Trångsund. Jag bor där, är uppvuxen där och arbetar där. Anledningen till det är för att jag tycker att området är perfekt. Nära till stadspuls och natur, utmärkta kommunikationer, gott om service och ett flertal skolor/förskolor. Sammanfattningsvis så är min lokalkännedom någonting utöver det vanliga. Försäljning 101, tro på det du säljer!

En av fördelarna med Notar är dock att jag får sälja i hela Stockholm. Det gör att utöver mina lokala kontakter så får jag träffa betydligt många fler människor än mina konkurrenter. Det utökar mitt personliga kontaktnät och spekulantregister ytterligare.

Hur marknadsför Daniel sina bostadsförsäljningar?

Vi annonserar överallt - vi syns där våra konkurrenter syns och lite till. Utöver sociala medier, diverse internetsidor (så som hemnet, hittahem mm.) och lokala reklamutskick så garanterar vi er även en annons i Dagens Nyheter. Det är Sveriges största dagstidning och ger er bostadsannons en fantastisk spridning i hela Stockholm. Vi gör även en specifik bostadsfilm just för din bostad som vi bifogar i annonser och diverse marknadsföring.

På dagens lite mer utmanade marknad gäller det även att verkligen dra nytta utav sitt kontaktnät i form utav spekulantregister till exempelvis. De vi har i registret, utöver mitt personliga register, har själva lagt in specifika sökkriterier vilket gör att vi per automatik kan matcha rätt spekulant till rätt bostad.

Detta är bara några utav de punkter som jag och Notar sticker ut på, kontakta mig så berättar jag mer!

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-04-18.

DANIEL SÄLJER
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Fritidshus
  • Radhus
  • Tomter
  • Villor
På följande platser
DANIEL ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
DANIELS PROSPEKT
Daniel Sporrong Najjar har 1 omdöme

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Daniel till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Daniel

DANIEL JOBBAR PÅ

Är du Daniel Sporrong Najjar?
Logga in och redigera din presentation här.