Daniel Sochor, Mäklare på SkandiaMäklarna Norrköping

Daniel Sochor Mäklare på SkandiaMäklarna

Daniel Sochor, Mäklare på SkandiaMäklarna Norrköping
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Daniel?

Att vara mäklare är inte ett jobb. Det är en livsstil.
Att leva som mäklare innebär att du som säljare kan räkna med att jag är med dig i alla steg och finns där för att räta ut alla frågetecken.
En personlig och förtroendeingivande framtoning skapar långtgående relationer med köpare och säljare även efter att affären är avslutad.
Söker du efter mäklare som inte känns som en mäklare utan en person som faktiskt lyssnar och blir personligt involverad i försäljningen? Hör då av dig så kan vi se om vi är rätt för varandra.

Vad skiljer Daniel från andra mäklare?

Att från första mötet vara rak och ärlig är en vinnande strategi. Jag kommer alltid vara tillgänglig och alltid ärlig. För om du inte kan lita på din mäklare i din bostadsaffär - vem kan du då lita på?

Jag är personlig och vet att varje försäljning är unik. För att lyckas nå ett högt slutpris samt för att säljaren ska känna trygghet genom affären krävs det både lyhördhet och fingertoppskänsla. Något som jag utvecklat genom många års erfarenhet av kundbemötande och försäljning.

En lyckad bostadsförsäljning består av många beslut och är långt ifrån en tillfällighet, det handlar om att ha rätt strategi från början till slut. En strategi som vi tillsammans diskuterar fram under telefonsamtal och möten.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

När marknaden viker sig något så viker sig inte jag! Tvärtom - det är då jag arbetar ännu hårdare och har ännu fler visningar, allt för att hjälpa dig som säljare att få bäst betalt.

Det handlar om inställning och lokalkännedom.
Jag vet vilka köpare som är intresserade av olika bostäder och hur man bäst riktar in sig till dem och är inte rädd för ringa de där extra tipssamtalen för att du ska få en så bra affär som möjligt.

Norrköping är en stad som växer och det är många som vill flytta hit så efterfrågan är överlag väldigt stor på både villor, tomter och bostadsrätter.

Hur marknadsför Daniel sina bostadsförsäljningar?

Vi syns i alla kanaler; Hemnet, SkandiaMäklarnas egen hemsida, tidningsannonsering i NT, Facebook och Instagram samt genom tips till vårt spekulantregister.
Vi använder oss av en noga utvald proffsfotograf.
Våra visningsbroschyrer kommer direkt från ett tryckeri för att hålla högsta kvalité.
Det viktigaste i marknadsföringen är att differentiera objektet från de andra objekten på marknaden.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-08-08.

DANIEL ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
Daniel Sochor har 4 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Daniel till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Daniel

DANIEL JOBBAR PÅ

Är du Daniel Sochor?
Logga in och redigera din presentation här.