Daniel Samuelsson, Mäklare på Bjurfors Kristianstad

Daniel Samuelsson Mäklare på Bjurfors

Daniel Samuelsson, Mäklare på Bjurfors Kristianstad
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Daniel?

Eftersom min drivkraft är att ha nöjda kunder behandlar jag varje affär med samma omsorg. Jag vill helt enkelt att att mina kunder ska känna att jag gjorde allt för att deras affär skulle bli så bra som möjligt. Jag har också mer än 10 års erfarenhet av mäklaryrket med försäljningar av alla typer av boenden och fritidshus.. Detta gör att jag vet hur en försäljning ska planeras, läggas upp och genomföras.

Vad skiljer Daniel från andra mäklare?

Under försäljningsprocessen ser jag till att sätta mina kunder i centrum. Jag informera alltid mina kunder om vad som händer i försäljningsprocessen, jag hör alltid av mig när jag sagt att jag ska höra av mig och jag tar mig alltid extra tid att se till att mina kunder får den information de vill ha.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Jag är uppvuxen i Kristianstad och har mycket god lokalkännedom. Det är en förutsättning för att kunna göra ett bra arbete i Kristianstads kommun som med sin stora yta, utöver centralorten, har kustnära lägen, öppna landskap och områden med skogar och sjöar. I Kristianstad kommun finns alla typer av boenden med villor, bostadsrätter, fritidshus och ägarlägenheter.

Hur marknadsför Daniel sina bostadsförsäljningar?

Varje hus, lägenhet eller fritidshus marknadsförs med ett skräddarsytt upplägg helt anpassat till kundens behov. Vi arbetar med alla stora marknadsplatser på nätet som Hemnet, i Kristianstadsbladet, på Kristianstadsbladets hemsida och app och givetvis på Instagram och Facebook.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2020-06-03.

DANIEL ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
DANIELS PROSPEKT
Daniel Samuelsson har 2 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Daniel till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Daniel

DANIEL JOBBAR PÅ

Är du Daniel Samuelsson?
Logga in och redigera din presentation här.