Daniel Sülla, Mäklare på Eklund Stockholm New York

Daniel Sülla Mäklare på Eklund Stockholm New York

Daniel Sülla, Mäklare på Eklund Stockholm New York
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Daniel?

Piloten som blev mäklare...
I en tuff marknad behövs en bra mäklare för att få bra betalt och i en god marknad ska vi satsa på rekord. Letar du efter person med över 20 års erfarenhet av försäljning och som har jobbat med att bygga förtroende hela sitt vuxna liv är jag rätt samarbetspartner för dig!

Vad skiljer Daniel från andra mäklare?

Jag har lång erfarenhet av både försäljning och av att bygga förtroende. Detta både i min roll som säljare och i min tidigare roll som pilot. Men det som skiljer mig från majoriteten av mina konkurrenter tror jag du kommer märka när vi ses!

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Hisingen och framförallt Tuve är ett område jag verkligen känner för. Jag hade kunnat jobba vart som helst men Tuve är det som ligger mig varmast om hjärtat. Där bor folk som är normala. Som du och jag!

Hur marknadsför Daniel sina bostadsförsäljningar?

Jag gör allt som förväntas och lite till. Jag har jobbar som säljare i både goda och dåliga tider. Var period kräver att jag som mäklare anpassar mitt sätt att sälja och att jobba med din lägenhet. Erfarenheten har jag samlat på mig över tid och efter 20 år som säljare och som mäklare har jag plockat upp detaljer och mött fler människor än de flesta mäklare jag vet om. Du anlitar mig för att du ska få bästa möjligheten att få bäst betalt!

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2020-01-16.

DANIEL SÄLJER
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Fritidshus
  • Radhus
  • Tomter
  • Villor
På följande platser
DANIEL ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
Daniel Sülla har 4 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Daniel till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Daniel

DANIEL JOBBAR PÅ

Är du Daniel Sülla?
Logga in och redigera din presentation här.