Daniel Lahdo, Mäklare på SkandiaMäklarna

Daniel Lahdo Mäklare på SkandiaMäklarna

Daniel Lahdo, Mäklare på SkandiaMäklarna
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Daniel?

Jag gör det jag älskar. Jag kopplar ihop säljare med köpare. Jag hittar lösningar, drömmar och nya boenden. Det förtroende som vilar hos mig i varje bostadsaffär är något jag bär med stolthet och något jag aldrig sviker. Ge mig ditt förtroende så får du se.

Vad skiljer Daniel från andra mäklare?

Jag jobbar hårt och lovar att göra allt jag kan för att du ska få bostaden såld, snabbt, tryggt och till ett högt pris. Du finner mig alltid tillgänglig på telefon, sms och mejl. Så har du frågor eller funderingar är det bara att kontakta mig.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Att jobba på sin hemma marknad ger flera fördelar. Man känner till varenda gata och får löpande information om vilka framtidsplaner kommunen har som kan påverka bostadsmarknaden. God lokalkännedom är väldigt viktigt för att ge svar på spekulanternas frågor. Bostadamarknaden i Mjölby har haft en väldigt fin utveckling och här är priserna på en stabil nivå. Marknaden här är inte lika känslig mot räntehöjningar som i större städer då det finns hus i alla prisklasser som passar en stor marknad. Efterfrågan på hus är och har alltid varit stor i Mjölby eftersom kommunen har haft ständigt tillväxt sedan flera år tillbaka.

Hur marknadsför Daniel sina bostadsförsäljningar?

I stort sett överallt som går att marknadsföra. Idag sker nästan all marknadsföring digitalt och där är vi på Skandiamäklarna i framkant med alltid det senaste och väldigt brett. Grunden är självklart Hemnet och skandiamaklarna.se Men även via ett stort marknadsförings paket som levereras av Adfenix och som når spekulanter i alla åldrar. Vi finns även på Aftonbladet, Expressen, Corren Bostad och från vårat breda spekulantregister kan vi hitta köparna i förväg. Med andra ord så om någon spekulant letar efter ett boende i ett visst område så kan hen inte missa det via vår marknadsföring.

Att jobba för Skandiamäklarna krävs att jag levererar bra kvalité till mina kunder, både säljare och köpare. Det genom att vi har hög kvalité på vårt material, allt från proffsfotografering till prydliga och läsbara prospekt till att vara tillgänglig.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-10-23.

Daniel Lahdo har 1 omdöme

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Daniel till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Daniel

DANIEL JOBBAR PÅ

Är du Daniel Lahdo?
Logga in och redigera din presentation här.