Daniel Gesher, Mäklare på Fastighetsbyrån Jönköping

Daniel Gesher Mäklare på Fastighetsbyrån

Daniel Gesher, Mäklare på Fastighetsbyrån Jönköping
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Daniel?

Jag stormtrivs i min roll som mäklare och har en stark drivkraft för att se nöjda säljare och köpare mötas i en lyckad bostadsaffär.

Vad skiljer Daniel från andra mäklare?

Mitt noggranna sätt att arbeta kombinerat med hög affärsmässig kunskap ger dig som säljare de bästa förutsättningarna för att få en trygg affär.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Jag ser det som en stor förmån att arbeta i Jönköping där jag är uppvuxen. Jönköping är en otroligt vacker sjöstad med charmig atmosfär.

Hur marknadsför Daniel sina bostadsförsäljningar?

På Fastighetsbyrån har vi många sätt att locka spekulanter till en visning. Vi vill att så många som möjligt ska få upp ögonen för just din bostad! Därför matchas bostaden mot vårt stora spekulantregister och annonseras både på Hemnet och fastighetsbyran.se. Din bostad kommer också synas i de kanaler som du har valt tillsammans med din mäklare. Utnyttja gärna möjligheten att fylla i "säljaren berättar" där du själv kan berätta om fördelarna med just din bostad.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2020-02-13.

Daniel Gesher har 3 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Daniel till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Daniel

DANIEL JOBBAR PÅ

Är du Daniel Gesher?
Logga in och redigera din presentation här.