Daniél Holmqvist, Mäklare på Mäklarhuset Lund

Daniél Holmqvist Mäklare på Mäklarhuset Lund

Daniél Holmqvist, Mäklare på Mäklarhuset Lund
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Daniél?

Jag och har varit verksam inom fastighetsmäkleri sedan 2002 och sedan dess jobbat för välmående bostadsaffärer med både köpare och säljare i fokus. Anlitar man mig skall man veta att man får en personlig, kunnig och nytänkande fastighetsmäklare med fötterna på jorden!

Vad skiljer Daniél från andra mäklare?

Jag skulle snarare vilja skriva vad som skiljer OSS på Mäklarhuset från andra mäklare. Vi är ett sammansvetsat team av duktiga mäklare med över 30 år i branschen. Vi är helt fristående och styrs varken av storbanker eller försäkringsjättar, vi styrs av våra kunder! Som det borde vara!

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Vi jobbar mot hela nordvästra skåne med fokus på orter runt Lund och Malmö. Ett mycket expansivt område med bland annat ESS (European Spallation Source) på intågande, Lunds Universitet, Malmö högskola och ett stort antal expansiva företag. Där det krävs arbetskraft krävs även boende. Det är där vi hjälper till! Slå oss gärna en signal så berättar vi mer.

Hur marknadsför Daniél sina bostadsförsäljningar?

Våra bostadsannonser syns på samtliga digitala bostadssajter i Sverige. Hemnet.se, Bovision.se m.fl. Vi syns även på vissa utvalda snabbt växande sociala plattformer som till exempel Facebook.com och Instagram.

Detta i kombination med ett väl exponerat skyltfönster, direktreklam och ett brett spekulantregister gör att vi når 100% av potentiella köpare inom vårt verksamhetsområde.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2020-01-22.

Daniél Holmqvist har 3 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Daniél till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Daniél

DANIÉL JOBBAR PÅ

Är du Daniél Holmqvist?
Logga in och redigera din presentation här.